Hur ansluter jag laddaren till myWallbox via Bluetooth?

Lås upp en rad intelligenta funktioner genom att ansluta din laddare till myWallbox, inklusive schemalagda laddningssessioner , laddningsstatistik , Automatisk låsning och Energihanteringssystem .

Följ dessa enkla steg för att ansluta din laddare till myWallbox:

Steg 1: Logga in på myWallboxoch lägg till din laddare

1. Skapa ett Wallbox-konto eller logga in på ditt konto och lägg till din laddare med hjälp av myWallbox-appen eller portalen.

Steg 2: Upprätta Bluetooth-anslutningen

1. När du har lagt till laddaren trycker du på “Anslut” på bekräftelseskärmen.
  2. Aktivera Bluetooth på din smartphone och återgå till myWallbox.
  3. Bluetooth-parningsprocessen startar. Om du uppmanas trycker du på “Para ihop” på din smartphone för att upprätta anslutningen.
  4. Vänta en kort stund medan Bluetooth-anslutningen upprättas, vanligtvis bara några sekunder.

Din laddare är nu ansluten till myWallbox. För fjärrstyrning via molnet, tryck på “Aktivera molnanslutning” och följ instruktionerna i den här hjälpartikel .

Proffstips: Bluetooth-anslutningen förblir aktiv om den inte avaktiveras eller beror på ett tekniskt problem. Om anslutningen bryts visas ett meddelande i appen där du uppmanas att konfigurera om den. Tryck bara på meddelandet och följ appens instruktioner för att återställa din Bluetooth-anslutning.

Stöter du på problem?

Om du har problem med att ansluta laddaren till myWallbox via Bluetooth kan du läsa vår felsökningsguide för Bluetooth eller använda vår självhjälpschattbot för guidad felsökning (klicka på chattbot-ikonen längst ned till höger på valfri sida på denna webbplats för att öppna den).