Pulsar Produktöversikt

Pulsar

Produktöversikt

Wallbox Pulsar är ett praktiskt och intelligent laddningssystem för elfordon och plug-in-hybrider. Pulsars design är den mest kompakta på marknaden och har den mest avancerade tekniken för att ge fordonet maximal laddningsprestanda. Den anpassar sig efter alla installationer, både privata garage och lokal parkering eller företagsparkering. Via plattformen myWallbox kan du övervaka energiförbrukningen, se laddningshistorik och schemalägga laddningssessioner. Du kan även konfigurera din Wallbox via Wallbox-appen så att den laddar vid den mest kostnadseffektiva tiden på dagen.

Videoklipp