Välkommen till Wallbox Support

Bläddra igenom våra Vanliga frågor för att hitta svar på dessa.

Viktig information om Wallbox

illustration_releaseNotes
Pulsar Plus26-Apr-2022Commander 213-Apr-2022Copper SB12-May-2022Quasar06-May-2022
5.7.185.7.185.7.205.10.4

Wallbox strävar alltid efter att ge alla sina kunder den bästa laddningsupplevelsen. Därför förbättrar vi ständigt våra produkters funktioner. Nedan finns en databas med alla publicerade leveransmeddelanden, med en förklaring av alla uppdateringar som utförts.

Behöver du mer hjälp?