Hur skapar jag ett myWallbox-konto och loggar in från appen?

Du måste registrera ett konto för att börja använda myWallbox-appen eller portalen. Om du redan har skapat ett konto på myWallbox-portalen använder du samma användarnamn och lösenord när du loggar in på portalen. Annars följer du stegen nedan för att skapa ett nytt konto:

Registrera ett konto med hjälp av ett Google- eller Apple-konto.

1. Öppna appen och tryck på “Fortsätt med Apple” eller “Fortsätt med Google”.
  2. I popup-fönstret för inloggning anger du dina kontouppgifter för att logga in på ditt konto.
  3. Läs och acceptera villkoren i sekretesspolicyn.

Ditt konto har skapats!

Registrera ett konto med en e-postadress

1. Öppna appen och tryck på “Starta här“.
  2. Fyll i dina uppgifter och välj ett lösenord. Klicka på “Fortsätt”.
  3. Välj land
  4. Läs och acceptera villkoren i sekretesspolicyn. Klicka på “Skapa konto”.
  5. Du kommer att få ett e-postmeddelande för att bekräfta din e-postadress. Kontrollera din skräppostmapp om du inte får in meddelandet i din inkorg.
  6. Klicka på Bekräfta i mejlet du mottog för att börja använda ditt konto.

Ditt konto har skapats!

Updated on 09/11/2022