Je oplader via Bluetooth verbinden met de myWallbox-app

We hebben recent een aantal verbeteringen aangebracht op onze Bluetooth-connectiviteit. Update de software van je app en oplader voor een verbeterde gebruikerservaring.

Zodra je een Wallbox-account hebt aangemaakt en je oplader aan de myWallbox-app of -portal hebt toegevoegd, ben je klaar om je oplader via Bluetooth te verbinden met je smartphone met behulp van de myWallbox-app.

Door je oplader met de app te verbinden kun je meerdere functies gebruiken, zoals geplande laadsessies en vergrendelen en ontgrendelen van de oplader.

Volg onderstaande stappen voor een verbinding met je oplader:

1. Controleer of Bluetooth is aangeschakeld op je smartphone. Blijf in de buurt van de oplader zonder muur of obstakel voor een optimale Bluetooth-verbinding.
  2. Open de myWallbox-app op je smartphone en log in op je account.
  3. Geef locatietoestemmingen als dat wordt gevraagd en controleer of deze zijn aangeschakeld in de instellingen van je telefoon.
  4. Selecteer je oplader uit de lijst. De app zal om Bluetooth-toestemming vragen, als deze nog niet is verleend. Tik op ‘Toestaan‘.
  5. Je oplader zal beginnen te communiceren met de myWallbox-app. Het verbindingsproces kan enkele seconden duren.

Als je te ver weg bent van je oplader, ontvang je een bericht om dichter bij je oplader te komen.

1. Zodra de verbinding tot stand is gekomen, verschijnt het scherm van de oplader.

Bij verbinding via Bluetooth synchroniseert myWallbox de instellingen en gegevens die in de oplader zijn opgeslagen met de app.

Om de oplader op afstand te bedienen moet je hem verbinden met internet.

Problemen oplossen

Kun je nog steeds geen verbinding maken met je oplader? Raadpleeg onze gids met oplossingen voor problemen met Bluetooth om dit probleem op te lossen, of gebruik de chatbot voor zelfhulp om het probleem stap voor stap op te lossen.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 31/01/2023