Hvordan koble laderen til myWallbox -appen med Bluetooth?

Lås opp en rekke intelligente funksjoner ved å koble laderen til myWallbox appen, inkludert planlagte ladeøkter , ladestatistikk , administrasjon av autolås og energistyringssystemet .

Følg disse enkle trinnene for å koble laderen til myWallbox appen:

Trinn 1: Logg på myWallbox A pp og legg til laderen din

1. Opprett en Wallbox-konto eller logg på kontoen din, og legg til laderen din ved hjelp av myWallbox appen eller portalen .

Trinn 2: Etabler Bluetooth-tilkoblingen

1. Etter at du har lagt til laderen, trykker du på “Koble til” på bekreftelsesskjermen.
  2. Aktiver Bluetooth på smarttelefonen, og gå tilbake til myWallbox appen.
  3. Bluetooth-paringsprosessen vil begynne. Hvis du blir bedt om det, trykker du på “Koble sammen” på smarttelefonen for å opprette tilkoblingen.
  4. Vent kort mens Bluetooth-tilkoblingen er opprettet, vanligvis bare noen få sekunder.

Laderen din er nå koblet til myWallbox -appen. For fjernkontroll gjennom skyen, trykk på “Aktiver skytilkobling” og følg instruksjonene i denne hjelpeartikkelen .

Profftips: Bluetooth-tilkoblingen din forblir aktiv med mindre den er deaktivert eller på grunn av et teknisk problem. Hvis tilkoblingen avbrytes, vil appen vise en melding som ber deg om å konfigurere den på nytt. Bare trykk på meldingen og følg appens instruksjoner for å gjenopprette Bluetooth-tilkoblingen.

støter på problemer?

Hvis du har problemer med å koble laderen til myWallbox -appen via Bluetooth, se vår Bluetooth-feilsøkingsveiledning eller bruk vår selvhjelp-chatbot for veiledet feilsøking (klikk på chatbot-ikonet nederst til høyre på en hvilken som helst side på denne nettsiden for å åpne den) .