Hvordan kople laderen din til myWallbox-appen via Bluetooth?

Content

Vi har nylig introdusert nye forbedringer på vår Bluetooth-tilkopling. Oppdater din apps og laders programvare for å få en forbedret brukeropplevelse.

Når du har opprettet en Wallbox-konto og lagt laderen din til den med myWallbox-appen eller portalen, kan du kople laderen til smarttelefonen din via Bluetooth ved hjelp av myWallbox-appen.

Tilkopling av laderen til appen lar deg bruke flere funksjoner slik som planlagte ladeøkter og låsing/opplåsing av laderen.

Følg stegene under for å kople til laderen din:

1. Sørg for at Bluetooth er aktivert på smarttelefonen din. Hold deg nært laderen og unngå vegg eller hindring mellom for en optimal Bluetooth-tilkopling.
  2. Start opp myWallbox-appen på smarttelefonen din og logg på kontoen din.
  3. Gi lokasjonstillatelser ved forespørsel og sørg for at de er aktivert i mobilens innstillinger.
  4. Velg laderen din fra listen. Appen vil be om Bluetooth-tillatelse dersom denne ikke allerede er gitt. Trykk “Tillat“.
  5. Laderen din vil begynne å kommunisere med myWallbox-appen. Tilkoblingsprosessen kan ta flere sekunder.

En melding som ber deg gå nærmere laderen vil vises dersom du er for langt unna laderen.

1. Ved tilkopling vil laderskjermen vises.

Når den er tilkoplet via Bluetooth vil myWallbox synkronisere innstillingene og dataene fra laderen inn i appen.

For å fjernstyre laderen må du kople den til internett.

Feilsøking

Får du fremdeles ikke koplet til laderen din? Gå igjennom vårt avsnitt med feilsøkingsveiledning for Bluetooth for å løse dette problemet, eller bruk selvhjelps-chatboten for å få hjelp til steg-for-steg feilsøking.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 31/01/2023