Tillbehör

Eiffel Basic

Tillbehör, översikt

Wallbox presenterar Eiffel Basic som är den mest konkurrenskraftiga laddningsstolpen för elbilar med enkel eller dubbel installation.

Med Eiffel Basic kan parkeringsplatser förses med fristående laddningsstationer. Med tillhörande regnskydd erbjuder denna laddstolpe hållbar och effektiv installation placerad inomhus eller utomhus.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Tillbehörsöversikt

Wallboxs nya EV-laddningsstolpe för enkel eller dubbel montering.

Eiffel är en elegant lösning för fristående laddningsstation på alla parkeringsplatser. Laddningsstolpen tillhandahåller en unik och flexibel monteringslösning för den mest bekväma installationen av dina laddare.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel Plus Rendering

Eiffel Plus

Tillbehörsöversikt

Eiffel Plus är en lösning för Copper SB som möjliggör en Plug&Play-elinstallation. Det inkluderar elektriska skydd (MCB + RCD) per laddare, ethernet-switch, MID och huvudanslutning.
Dess design gör den perfekt, särskilt i halvoffentliga och privata områden som företag, köpcentra, hotell, lägenheter etc.
Vi erbjuder också en 3G/4G-router som tillval för att tillhandahålla en internetanslutning.

Onyx pedestal

Tillbehörsöversikt

Onyx kan användas för enkel eller dubbel installation av Wallbox.

Onyx-stolpen kombinerar material, teknik och konst. Stål och högpresterande glas förs samman för att skapa den mest avancerade återladdningslösningen som finns just nu. Genom sin konstruktion erbjuder denna laddstolpe unika och flexibla lösningar för den enklaste installationen av Wallbox-laddare.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

N1 CT

N1 CT 80A

• Measure: Indirect (Clamp)
  • Single-phase
  • Up to 80A
  • Din rail spaces: 1

n1ct100

N1 CT 100A

• Measure: Indirect (Clamp)
  • Single-phase
  • Up to 100A
  • Din rail spaces: 1

Temco-klämma

• Mätning: Indirekt (klämma)
  • enfas
  • Upp till 100A
  • Din rälsutrymmen: 0

Ej kompatibel med Eco-Smart

EM112

• Mätning: Direkt
  • Enfas
  • Upp till 100 A
  • DIN-skenor: 2

EM330 - 250A

• Mätning: Indirekt (3 kabelklämmor ingår)
  • Trefas
  • Upp till 250A
  • DIN-skenor: 3

EM330 - 400A

• Mätning: Indirekt (3 kabelklämmor ingår)
  • Trefas
  • Upp till 400A
  • DIN-skenor: 3

EM330 - 600A

• Measure: Indirect ( 3 Clamps included)
  • Three-phase
  • Up to 600A
  • Din rail spaces: 3

EM340

• Mätning: Direkt
  • Trefas
  • Upp till 65A
  • DIN-skenor: 3

P1-Port

P1 Port

• P1-protokollet överensstämmer med DSMR4/DSMR5 (NL) och eMUCS
  • 2,1 meter kabel ingår

EM112 MID

EM112 MID

• Mätning: Direkt
  • Enfas
  • Upp till 100 A
  • DIN-skenor: 2

EM340 MID

EM340 MID

• Mätning: Direkt
  • Trefas
  • Upp till 65A
  • DIN-skenor: 3

Relaterade artiklar

Mobil anslutning

Tillbehörsöversikt

Gör det möjligt för din Wallbox-laddare att kommunicera med myWalbox-laddningsplatformen med hjälp av 3G- eller 4G-nätverk för att motta uppdaterad och synkroniserad data i realtid.

Relaterade vanliga frågor

Fusebox pro & Fusebox lite

Accessory Overview

For those installations where the EV electric protections need to be located close to the charger, Wallbox presents Fuse Box LITE and PRO putting together design, quality and safety.

• Fuse Box Lite : single phase, MCB + RCD protections
  • Fuse Box Pro : single phase, MCB + RCD + automatic reconnection protections

Berlin-hölster T2

Kabelbrygga Typ 2

Tillbehörsöversikt

Kabeldockan är den perfekta lösningen för att förvara kabeln och laddaren till din laddare:

• Förvara EV-pistolen och skydda den mot väder och vind.
  • Hjälper till att städa upp laddarens kabel.

Kompatibel med alla typ 2-laddare.