Tillbehör

Eiffel Basic

Tillbehör, översikt

Wallbox presenterar Eiffel Basic som är den mest konkurrenskraftiga laddningsstolpen för elbilar med enkel eller dubbel installation.

Med Eiffel Basic kan parkeringsplatser förses med fristående laddningsstationer. Med tillhörande regnskydd erbjuder denna laddstolpe hållbar och effektiv installation placerad inomhus eller utomhus.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Tillbehörsöversikt

Wallboxs nya EV-laddningsstolpe för enkel eller dubbel montering.

Eiffel är en elegant lösning för fristående laddningsstation på alla parkeringsplatser. Laddningsstolpen tillhandahåller en unik och flexibel monteringslösning för den mest bekväma installationen av dina laddare.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Onyx pedestal

Tillbehörsöversikt

Onyx kan användas för enkel eller dubbel installation av Wallbox.

Onyx-stolpen kombinerar material, teknik och konst. Stål och högpresterande glas förs samman för att skapa den mest avancerade återladdningslösningen som finns just nu. Genom sin konstruktion erbjuder denna laddstolpe unika och flexibla lösningar för den enklaste installationen av Wallbox-laddare.

Laddningsstolpen är förberedd för:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

Accessories Overview

This energy meter enables access to Energy Management Solutions from Wallbox, a suite of savings and sustainability software that enhance the EV charging experience.

N1 CT

N1 CT

• Single phase
  • 230 V AC
  • CT clamp for up to 80 A

MID meter

MID

Tillbehörsöversikt

MID-godkända elmätare är certifierade för att mäta hur mycket ström som används för att ladda. Detta hjälper er att ta ut en exaktare avgift för era tjänster baserat på den faktiska strömförbrukningen under varje laddsession.

Relaterade artiklar

Mobil anslutning

Tillbehörsöversikt

Gör det möjligt för din Wallbox-laddare att kommunicera med myWalbox-laddningsplatformen med hjälp av 3G- eller 4G-nätverk för att motta uppdaterad och synkroniserad data i realtid.

Relaterade vanliga frågor

Fusebox pro & Fusebox lite

Accessory Overview

For those installations where the EV electric protections need to be located close to the charger, Wallbox presents Fuse Box LITE and PRO putting together design, quality and safety.

• Fuse Box Lite : single phase, MCB + RCD protections
  • Fuse Box Pro : single phase, MCB + RCD + automatic reconnection protections