Hur lägger jag till min laddare till mitt konto genom att skanna laddarens QR-koden med myWallbox-appen?

Du kan snabbt och enkelt lägga till en laddare till ditt konto genom att skanna QR-koden på vänster sida.
När du har skannat den fylls alla fält som krävs för att lägga till din laddare i appen automatiskt (serienummer, UID, land och region) i stället för att du behöver fylla i dem manuellt.

1. Öppna myWallbox-appen
  2. Logga in i appen med dina inloggningsuppgifter eller registrera dig som ny användare.
  3. För att lägga till den första laddaren på ditt konto klickar du på Lägg till en laddare.
  4. Skanna laddarens QR-kod. Om du har problem med QR-koden eller din telefons kamera kan du fylla i fälten manuellt genom att klicka på knappen Lägg till manuellt.
  5. Kontrollera att serienumret, UID, land och region är korrekta och klicka på knappen BEKRÄFTA

Laddaren har lagts till i ditt konto och visas i listan över laddare.

Vanliga frågor

Kan vem som helst skanna laddarens QR-kod och lägga till den på sitt konto?
En laddare kan bara läggas till en gång. Ingen annan kommer att kunna lägga till den på sitt konto.
Kan jag ta bort en laddare när den har lagts till i mitt konto?
Självklart! Följ stegen i denna artikel för att avbryta kopplingen mellan laddaren och ditt konto.
Updated on 15/02/2023