Commander Produktöversikt

commander

Produktöversikt

Wallbox Commander är ett avancerat, intelligent laddningssystem för elfordon och plug-in-hybrider. Commander är utformad för att erbjuda maximal laddningsprestanda, effektiv energianvändning och en skräddarsydd upplevelse för laddning av ditt fordon. Lämplig för installation i privata garage och på offentliga parkeringar eller företagsparkeringar.
Via myWallbox-plattformen kan du övervaka energiförbrukningen, se laddningshistorik och schemalägga laddningssessioner. Du kan även konfigurera din Wallbox så att den laddar vid den mest kostnadseffektiva tiden på dagen.