Sådan forbinder du din oplader til myWallbox-appen via Bluetooth

Content

Vi har for nyligt indført nye forbedringer af vores Bluetooth-tilslutning. Opdater appen og opladerens software for at få en bedre oplevelse.

Når du har oprettet en Wallbox-konto og tilføjet din oplader til myWallbox-appen eller -portalen, kan du forbinde din oplader til din smartphone via Bluetooth ved hjælp af myWallbox-appen.

Tilslutning af din oplader til appen giver dig mulighed for at bruge flere funktioner, såsom planlagte opladningssessioner og låsning/oplåsning af opladeren.

Følg nedenstående trin for at oprette forbindelse til opladeren:

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din smartphone. Ophold dig i nærheden af opladeren uden en mur eller andre forhindrende objekter imellem for at opnå det bedste Bluetooth-signal.
  2. Åbn myWallbox-appen på din smartphone, og log på din konto.
  3. Giv placeringstilladelser, hvis du bliver bedt om det, og sørg for, at de er aktiveret i indstillingerne i din mobilenhed.
  4. Vælg din oplader på listen. Hvis der ikke allerede er givet Bluetooth-tilladelse, vil appen bede om det. Tryk på “Tillad“.
  5. Din oplader vil begynde at kommunikere med myWallbox-appen. Forbindelsesprocessen kan tage flere sekunder.

Hvis du er for langt væk fra opladeren, vil du få en meddelelse om, at du skal placere dig tættere på denne.

1. Når der er oprettet forbindelse, vise oplader-skærmbilledet.

Når den er forbundet via Bluetooth, synkroniserer myWallbox de indstillinger og data, der er gemt i opladeren, med appen.

For at kontrollere opladeren via fjernadgang skal du tilslutte den til internettet.

Fejlfinding

Kan du stadig ikke oprette forbindelse til din lader? Gennemse vores fejlfindingsvejledning for Bluetooth for at løse dette problem, eller brug selvhjælps-chatbotten til at udføre en guidet trinvis fejlfinding.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 31/01/2023