Forbindelse af din lader til myWallbox-appen via Bluetooth

Når du har tilknyttet og registreret din lader med myWallbox-appen eller -portalen, er du klar til at forbinde din lader til din smartphone ved hjælp af myWallbox-appen.

Hvis du ikke har downloadet myWallbox-appen eller registreret din lader endnu, kan du besøge artiklerne Download af myWallbox-appen, Oprettelse af din myWallbox account og Tilføjelse af din lader til din myWallbox account for flere detaljer.

Sådan forbinder du din lader via Bluetooth

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din smartphone, og at myWallbox-appen har fået adgang til placering. For en optimal Bluetooth-forbindelse skal du være i nærheden af ​​laderen uden nogen væg eller forhindringer imellem.
  2. Start myWallbox-appen på din smartphone og log ind på din konto.
  3. Vælg din lader fra listen af ladere.
  4. Hvis det ikke allerede er givet, vil din smartphone bede dig om Bluetooth-tilladelse; klik på “Accepter”.
  5. Din lader vil begynde at kommunikere med myWallbox-appen. Forbindelsesprocessen kan tage flere sekunder. Mens du forbinder, vil laderhjulets baggrund blive lilla i appen.
  1. Når den er forbundet, skifter appens baggrund til statusfarven på din lader (se beskrivelsen af statusfarver for hver lader: Pulsar, Pulsar Plus, Pulsar Max, Commander 2, Copper SB, Quasar) og vil vise teksten “FORBUNDET”.

Når den er forbundet via Bluetooth, synkroniserer myWallbox de indstillinger og data, der er gemt i laderen, med appen. Du kan nu følge vejledningen Sådan konfigurerer du wi-fi til din lader med myWallbox-appen for at få adgang til alle din laders funktioner.

Du behøver ikke en wi-fi-forbindelse for at låse/låse din lader op; du kan gøre dette via Bluetooth alene. Bemærk dog, at du skal have en wi-fi-forbindelse for at få adgang til yderligere smart home-funktioner som stemmestyring.

Fejlfinding

Kan du stadig ikke oprette forbindelse til din lader? Gå gennem vores afsnit med fejlfindingsvejledning specielt til Bluetooth for at løse dette problem.

Updated on 13/04/2022