Hvordan forbinder du din oplader til myWallbox via Bluetooth?

Lås op for en række intelligente funktioner ved at forbinde din oplader til myWallbox, herunder planlagte opladningssessioner , opladningsstatistik , Automatisk låsestyring og Energistyringssystem .

Følg disse nemme trin for at forbinde din oplader til myWallbox:

Trin 1: Log ind på myWallbox, og tilføj din oplader

1. Opret en Wallbox-konto eller log ind på din konto, og tilføj din oplader ved hjælp af myWallbox-appen eller portalen.

Trin 2: Etablering af Bluetooth-forbindelse

1. Når du har tilføjet din oplader, skal du trykke på “Connect” på bekræftelsesskærmen.
  2. Aktivér Bluetooth på din smartphone, og vend tilbage til myWallbox.
  3. Bluetooth-parringsprocessen begynder. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på “Pair” på din smartphone for at oprette forbindelsen.
  4. Vent et øjeblik, mens Bluetooth-forbindelsen etableres, normalt kun et par sekunder.

Din oplader er nu forbundet til myWallbox. For fjernbetjening via skyen skal du trykke på “Aktiver skyforbindelse” og følge instruktionerne i denne hjælpeartikel .

Pro Tip: Din Bluetooth-forbindelse forbliver aktiv, medmindre den er deaktiveret eller på grund af et teknisk problem. Hvis forbindelsen afbrydes, viser appen en besked, der beder dig om at konfigurere den igen. Du skal blot trykke på beskeden og følge appens instruktioner for at genoprette din Bluetooth-forbindelse.

Støder du på problemer?

Hvis du har problemer med at forbinde din oplader til myWallbox via Bluetooth, kan du læse vores Bluetooth-fejlfindingsguide eller bruge vores selvhjælps-chatbot til guidet fejl finding (klik på chatbot-ikonet nederst til højre på enhver side på denne hjemmeside for at åbne den).