Produktöversikt för Pulsar Plus

Pulsar Plus

Produktöversikt

Wallbox Pulsar Plus är ett praktiskt, intelligent laddningssystem för elfordon och plug-in-hybrider som ansluts till plattformen myWallbox för laddningshantering via wifi eller Bluetooth. Pulsar Plus levereras med ett inbyggt DC-läckageskydd som standard.
Pulsar Plus är kompakt, har den mest avancerade tekniken för att ge maximal laddningsprestanda. Pulsar Plus anpassar sig enkelt till alla installationer i privata garage eller gemensamma parkeringsplatser.

Videoklipp