Produktöversikt Copper S

Copper S

Produktöversikt

Wallbox Copper det ger en innovativ laddningsupplevelse med naturlig interaktion. Wallbox har för första gången skapat ett revolutionerande laddningssystem för elfordon och plug-in-hybrider som integrerar ansiktsigenkänning och rörelseavkänning. Förutom dessa innovationer har Copper en sofistikerad kombination av teknik, design, storlek och funktionalitet för att säkerställa optimal laddningsprestanda

Videoklipp