Commander 2 Produktöversikt

commander 2

Produktöversikt

Wallbox Commander 2 är ett avancerat, intelligent laddningssystem för plug-in-fordon utformat för halvoffentliga laddningsplatser och företagsladdningsplatser. Det är en ny och uppgraderad design av 2:a generationen med inbyggt DC-läckageskydd. Det gör installationen enklare och billigare.
Laddaren ansluter till hanteringsplattformen myWallbox som gör den smart och möjliggör åtkomst för flera användare med en enkel PIN-kod, RFID-kort eller Wallbox mobilapp. Pekskärmen är engagerande, praktisk och lättnavigerad. Den kan anpassas för att återspegla individuella preferenser och kan visa företagsmeddelanden och logotyper.

Videoklipp