Commander 2 Productoverzicht

commander 2

Productoverzicht

Wallbox Commander 2 is een geavanceerd, intelligent laadsysteem voor plug-in voertuigen, ontworpen voor semipublieke en zakelijke laadlocaties. Het is een nieuw en verbeterd ontwerp van de tweede generatie, met interne DC-lekkagebescherming. Zo wordt de installatie eenvoudiger en zuiniger.
De lader maakt verbinding met het myWallbox-beheerplatform en wordt hierdoor een slimme lader die meerdere gebruikers toegang biedt via een eenvoudige pincode, RFID-kaart of mobiele Wallbox-app. Het touchscreen is aantrekkelijk, praktisch en eenvoudig te navigeren. Het kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en kan bedrijfsberichten en logo’s weergeven.

Videos

Gerelateerde veelgestelde vragen

Meer hulp nodig?

De Wallbox Academy Training & Certificering-oplossing is een eendaagse, immersieve ervaring op Wallbox-kantoren in Barcelona of Madrid of op de kantoren van onze partners… Een overzicht ontvangen van alle producten en diensten van Wallbox. Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op