Commander Productoverzicht

commander

Productoverzicht

Wallbox Commander is een geavanceerd, intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden. Commander is ontworpen voor maximale oplaadprestaties, efficiënt energiegebruik en biedt een aangepaste ervaring voor het opladen van je voertuig. Geschikt voor installatie in privégarages en op openbare of bedrijfsparkeerplaatsen.
Via het myWallbox-platform kan je het energieverbruik controleren, de laadgeschiedenis bekijken en laadsessies plannen. Je hebt zelfs de optie om je Wallbox zo te configureren dat deze op het goedkoopste moment van de dag gaat laden.