Accesories

Eiffel Basic

Overzicht accessoire

Wallbox presenteert Eiffel Basic, de meest concurrerende EV-laadpaal voor enkele of dubbele montage.

Eiffel Basic stelt parkeerplaatsen in staat om vrijstaande oplaadstations te installeren. In combinatie met de regenhoes zorgt deze laadpaal voor duurzame en efficiënte installaties in zowel binnen- als buitenruimtes.

De laadpaal wordt geplaatst als ondersteuningsaccessoire voor de installatie van:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Accessoire overzicht

Het nieuwe EV-oplaadvoetstuk van Wallbox voor enkelvoudige of dubbele montage.

Eiffel is een elegante oplossing voor vrijstaande oplaadstations op elke parkeerplaats. Het voetstuk biedt een unieke en flexibele montageoplossing voor een probleemloze installatie van je opladers.

Het voetstuk wordt gebruikt als steunaccessoire voor de installatie van:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel Plus Render

Eiffel Plus

Accessory Overview

Eiffel Plus is a solution for Copper SB that allows a Plug&Play electrical installation. It includes electrical protections (MCB + RCD) per charger, ethernet switch, MID meters, and main electrical connection.
Its design makes it perfect, especially in semi-public and private areas such as companies, shopping centers, hotels, condos, etc.
We also offer an optional 3G/4G router to provide an internet connection.

Onyx pedestal

Accessoire overzicht

De Onyx maakt een mono- of dubbele installatie van je Wallbox-oplader mogelijk.

Het Onyx-voetstuk combineert materiaal, technologie en kunst. Staal en hoogwaardig prestatieglas komen samen in de meest geavanceerde oplaadoplossing op de markt op dit moment. Met zijn verschillende combinaties biedt het voetstuk unieke en flexibele oplossingen voor een probleemloze installatie van de Wallbox-opladers.

Het voetstuk wordt gebruikt als steunaccessoire voor de installatie van:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

N1 CT

N1 CT 80A

• Measure: Indirect (Clamp)
  • Single-phase
  • Up to 80A
  • Din rail spaces: 1

n1ct100

N1 CT 100A

• Measure: Indirect (Clamp)
  • Single-phase
  • Up to 100A
  • Din rail spaces: 1

Temco-klem

• Meet: Indirect (klem)
  • Enkelfasig
  • Tot 100A
  • Din-rail delen: 0

EM112

• Meet: Direct
  • Enkelfasig
  • Tot 100A
  • Din-rail delen: 2

EM330 - 250A

• Meet: Indirect (3 klemmen meegeleverd)
  • Driefasig
  • Tot 250A
  • Din-rail delen: 3

EM330 - 400A

• Meet: Indirect (3 klemmen meegeleverd)
  • Driefasig
  • Tot 400A
  • Din-rail delen: 3

EM330 - 600A

• Measure: Indirect ( 3 Clamps included)
  • Three-phase
  • Up to 600A
  • Din rail spaces: 3

EM340

• Meet: Direct
  • Driefasig
  • Tot 65A
  • Din-rail delen: 3

P1-Port

P1 Port

Overzicht accessoire

• P1 protocol overeenkomstig DSMR4/DSMR5 (NL) en eMUCS
  • Inclusief kabel van 2,1 m

EM112 MID

EM112 MID

• Meet: Direct
  • Enkelfasig
  • Tot 100A
  • Din-rail delen: 2

EM340 MID

EM340 MID

• Meet: Direct
  • Driefasig
  • Tot 65A
  • Din-rail delen: 3

Relaterade artiklar

Mobiele connectiviteit

Accessoire overzicht

Stelt uw Wallbox in staat om te communiceren met uw laadmanagementplatform MyWallbox met behulp van 3G- of 4G-netwerken. Voor bijgewerkte en gesynchroniseerde data in real time.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Fusebox pro en Fusebox lite

Accessoire overzicht

Voor gevallen waarin de beveiligingssystemen van de EV-lader dichtbij de aansluiting moeten worden geplaatst, heeft Wallboxde Fuse Box LITE en PRO, die design, kwaliteit en veiligheid combineren.
  • Fuse Box Lite : 1-fase, MCB- + RCD-bescherming
  • Fuse Box Pro : 1-fase, MCB- + RCD- + automatische herverbindingsbeveiligingen

Berlin Holster T2

Cable Dock Type 2

Accessory Overview

The Cable Dock is the perfect solution to store the cable and ev gun of your charger:

• Holding the EV Gun and protecting it against the elements.
  • Helping to tidy up the charger’s cable.

Compatible with every Type 2 charger.

Cable Retractor

Accessory Overview

The Wallbox Cable Retractor is a cable management system that helps the user to charge the EV having the cables well organized avoiding touch the floor.

Compatible with:

• Pulsar Family