Accesories

Eiffel Basic

Overzicht accessoire

Wallbox presenteert Eiffel Basic, de meest concurrerende EV-laadpaal voor enkele of dubbele montage.

Eiffel Basic stelt parkeerplaatsen in staat om vrijstaande oplaadstations te installeren. In combinatie met de regenhoes zorgt deze laadpaal voor duurzame en efficiënte installaties in zowel binnen- als buitenruimtes.

De laadpaal wordt geplaatst als ondersteuningsaccessoire voor de installatie van:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Accessoire overzicht

Het nieuwe EV-oplaadvoetstuk van Wallbox voor enkelvoudige of dubbele montage.

Eiffel is een elegante oplossing voor vrijstaande oplaadstations op elke parkeerplaats. Het voetstuk biedt een unieke en flexibele montageoplossing voor een probleemloze installatie van je opladers.

Het voetstuk wordt gebruikt als steunaccessoire voor de installatie van:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Onyx pedestal

Accessoire overzicht

De Onyx maakt een mono- of dubbele installatie van je Wallbox-oplader mogelijk.

Het Onyx-voetstuk combineert materiaal, technologie en kunst. Staal en hoogwaardig prestatieglas komen samen in de meest geavanceerde oplaadoplossing op de markt op dit moment. Met zijn verschillende combinaties biedt het voetstuk unieke en flexibele oplossingen voor een probleemloze installatie van de Wallbox-opladers.

Het voetstuk wordt gebruikt als steunaccessoire voor de installatie van:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

Accessories Overview

This energy meter enables access to Energy Management Solutions from Wallbox, a suite of savings and sustainability software that enhance the EV charging experience.

N1 CT

N1 CT

• Single phase
  • 230 V AC
  • CT clamp for up to 80 A

MID meter

MID

Accessoire overzicht

MID-goedgekeurde, gecertificeerde energiemeters die worden gebruikt om de hoeveelheid energie te bepalen die voor het laden wordt gebruikt. Hierdoor kun je voor elke laadsessie nauwkeurig bepalen hoeveel je in rekening brengt op basis van het werkelijk energieverbruik.

Gerelateerde artikelen

Mobiele connectiviteit

Accessoire overzicht

Stelt uw Wallbox in staat om te communiceren met uw laadmanagementplatform MyWallbox met behulp van 3G- of 4G-netwerken. Voor bijgewerkte en gesynchroniseerde data in real time.

Gerelateerde veelgestelde vragen

Fusebox pro en Fusebox lite

Accessoire overzicht

Voor gevallen waarin de beveiligingssystemen van de EV-lader dichtbij de aansluiting moeten worden geplaatst, heeft Wallboxde Fuse Box LITE en PRO, die design, kwaliteit en veiligheid combineren.
  • Fuse Box Lite : 1-fase, MCB- + RCD-bescherming
  • Fuse Box Pro : 1-fase, MCB- + RCD- + automatische herverbindingsbeveiligingen