Pulsar Plus Productoverzicht

Pulsar Plus

Productoverzicht

Wallbox Pulsar Plus is een praktisch en intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden dat verbinding maakt met het myWallbox-laadbeheerplatform via wifi of Bluetooth. De Pulsar Plus wordt standaard geleverd met geïntegreerde DC-lekkagebescherming.
Pulsar Plus is beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Pulsar Plus is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie, in privégarages of gedeelde parkings.

Videos

Gerelateerde artikelen

Meer hulp nodig?

De Wallbox Academy Training & Certificering-oplossing is een eendaagse, immersieve ervaring op Wallbox-kantoren in Barcelona of Madrid of op de kantoren van onze partners… Een overzicht ontvangen van alle producten en diensten van Wallbox. Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op