Pulsar Plus Productoverzicht

Pulsar Plus

Productoverzicht

Wallbox Pulsar Plus is een praktisch en intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden dat verbinding maakt met het myWallbox-laadbeheerplatform via wifi of Bluetooth. De Pulsar Plus wordt standaard geleverd met geïntegreerde DC-lekkagebescherming.
Pulsar Plus is beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Pulsar Plus is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie, in privégarages of gedeelde parkings.

Videos