Hoe kan je een myWallbox-account aanmaken en inloggen vanaf de app?

Om de myWallbox-app of -Portal te gebruiken, moet je je registreren voor een account. Als je al een account hebt aangemaakt met de myWallbox-app, gebruik dan dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord voor het Portal. Volg anders de onderstaande stappen om een nieuw account aan te maken:

Registreren voor een account via Social Login (Google of Apple account)

1. Open de app en tik op “Doorgaan met Apple” of “Doorgaan met Google”.
  2. Voer in het inlogvenster je accountgegevens in om in te loggen.
  3. Lees en accepteer de voorwaarden van het Privacybeleid voor gegevens.

Je account is succesvol aangemaakt!

Registreren voor een account met een e-mailadres

1. Open de app en tik op “Hier starten“.
  2. Vul je gegevens in en kies een wachtwoord. Klik op ‘Doorgaan‘.
  3. Kies je land.
  4. Lees en accepteer de voorwaarden van het Privacybeleid voor gegevens. Klik op ‘Account aanmaken‘.
  5. Je ontvangt een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Controleer je spamfolder als je de mail niet in je inbox hebt.
  6. Klik op de knop Bevestigen in de e-mail die je hebt ontvangen om je account te gaan gebruiken.

Je account is succesvol aangemaakt!

Updated on 09/11/2022