Je oplader toevoegen aan je account door de QR-code te scannen met de myWallbox-app

Je kunt snel en eenvoudig een oplader toevoegen aan je account door de QR-code aan de linkerkant te scannen.
Zodra deze gescand is, worden alle verplichten velden om je app toe te voegen automatisch ingevuld (serienummer, UID, land en staat/provincie) en hoef je ze niet meer handmatig in te vullen.

1. Open de myWallbox-app.
  2. Log in op het portal door je gegevens in te vullen, of meld je aan als je nog geen account hebt.
  3. Als je voor het eerst een oplader aan je account toevoegt, klik je op Oplader toevoegen.
  4. Scan de QR-code van de oplader. Als er een probleem is met de QR-code of de camera van je smartphone, kun je de gegevens handmatig invullen door de klikken op de knop Handmatig toevoegen.
  5. Controleer of het serienummer, UID, het land en de provincie of regio correct zijn en klik dan op BEVESTIGEN

De oplader is toegevoegd aan je account en verschijnt in de lijst met opladers.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen de QR-code van de oplader scannen en deze aan zijn of haar account toevoegen?
Een oplader kan slechts eenmaal worden toegevoegd. Dus hij kan niet worden toegevoegd aan de account van iemand anders.
Kan ik een oplader ontkoppelen van mijn account als deze is toegevoegd?
Zeker! Volg de stappen in dit artikel om je oplader van je account te ontkoppelen.
Updated on 15/02/2023