Pulsar Productoverzicht

Pulsar

Productoverzicht

Wallbox Pulsar is een praktisch en intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden. Het ontwerp van Pulsar is het meest compacte op de markt. Pulsar beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Het product past zich aan elke installatie zoals privégarages en openbare- of bedrijfsparkeerplaatsen aan. Via het myWallbox-platform kan je het energieverbruik monitoren, de laadgeschiedenis bekijken en laadsessies plannen. Je hebt zelfs de optie om je Wallbox zo te configureren via de Wallbox-app dat deze op het goedkoopste moment van de dag gaat laden.

Videos

Gerelateerde artikelen

Meer hulp nodig?

De Wallbox Academy Training & Certificering-oplossing is een eendaagse, immersieve ervaring op Wallbox-kantoren in Barcelona of Madrid of op de kantoren van onze partners… Een overzicht ontvangen van alle producten en diensten van Wallbox. Als u meer informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact met ons op