Pulsar Plus produktoversikt

Pulsar Plus

Produktoversikt

Wallbox Pulsar Plus er et praktisk, intelligent ladesystem til elektriske kjøretøyer og oppladbare hybrider, som kobles til ladestyringsplattformen myWallbox via et trådløst nettverk eller Bluetooth. Pulsar Plus har i tillegg innebygd strømlekkasjevern som en del av standardpakken.
Pulsar Plus er kompakt, bruker den mest avanserte teknologien på området for å gi en optimal ladeytelse. Pulsar Plus tilpasses lett til alle typer anlegg, både private garasjer og delt parkering.

Videoer

Relaterte artikler