Velkommen til Wallbox-kundestøtte

Bla gjennom våre ofte stilte spørsmål for å finne svar på vanlige spørsmål.

Hvordan administrere Automatisk lås på laderen din?

Autolås-funksjonen låser laderen din automatisk etter en viss, definert tid eller når ladeøkten er slutt, for å beskytte den mot uautorisert bruk.

For å bruke en lader der Automatisk lås er aktivert, må brukere autentisere seg.

Autolås er aktivert som standard.

2.1 Aktivere/deaktivere funksjonen for autolås fra myWallbox-appen

For å fjernstyre statusen for Automatisk lås på laderen din, må den være koblet til internett.

  1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-appen kjører siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store eller Apple Store).
  2. Logg deg inn på myWallbox-appen ved å fylle ut opplysningene dine, eller registrer deg hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Velg laderen din. Vent til du har Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.
  4. Trykk på Innstillinger-ikonet.
  5. Gå inn på “Avanserte innstillinger”.
  6. “Privat lading”-modus er aktivert som standard. Du kan aktivere eller deaktivere denne modusen når som helst.
  7. Du kan også tidsinnstille låsingen, slik at laderen låses etter at det har gått en viss tid.
  8. Trykk på Lagre.

Hvis du har behov for å låse / låse opp laderen din raskere, kan du eventuelt gjøre det slik:

  1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-appen har siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store eller App Store).
  2. Logg deg inn på myWallbox-appen ved å fylle ut opplysningene dine, eller registrer deg hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Velg laderen din. Vent til du har Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.
  4. Trykk på Lås-ikonet for å låse og låse opp laderen din.

Aktivere/deaktivere funksjonen for Automatisk lås fra portalen

Automatisk lås kan bare aktiveres eller deaktiveres gjennom portalen hvis laderen din er koblet til internett.

  1. Logg inn på myWallbox-portalen.
  2. Klikk på Ladere i venstre meny.
  3. Velg den aktuelle laderen.
  4. Gå til Innstillinger-fanen.
  5. Aktiver “Begrenset eller betalt tilgang” hvis du vil låse laderen din, eller “Åpen tilgang” hvis du vil at den skal være ulåst.
  6. Hvis du vil låse den, er det mulig å tidsinnstille dette slik at laderen låses etter at det har gått en viss tid.
  7. Endringene lagres automatisk.
Updated on 15/11/2022

Was this article helpful?

Related Articles