Commander 2 Produktoversikt

commander 2

Produktoversikt

Wallbox Commander 2 er et avansert, intelligent ladesystem for oppladbare kjøretøyer, utviklet ladestasjoner for halvoffentlig bruk og bedriftsbruk. Den har et nytt og forbedret andregenerasjons design, som inkluderer et innebygd vern mot strømlekkasje. Dette gjør installasjon enklere og mer økonomisk.
Laderen kobles til styringsplattformen myWallbox, noe som gjør den smart og gjør det mulig for flere brukere å få tilgang med en enkel PIN-kode, et RFID-kort eller med Wallbox-mobilappen. Berøringsskjermen er en engasjerende, praktisk og enkel måte å navigere på. Den kan tilpasses i henhold til individuelle preferanser og kan vise selskapsspesifikke meldinger og logoer.

Videoer

Relaterte artikler