Hvordan vise statistikker fra lade-øktene dine i myWallbox-appen

Du kan vise alle statistikker fra lade-øktene dine direkte i myWallbox-appen, Statistikker er nyttige for å bedre forstå energiforbruket ditt, kostnadene dine og ladehistorien din. Du kan filtrere statistikkene dine etter data og selv visualisere dem som en graf.

Hvis du trenger å eksportere disse statistikkene kan du gjøre dette i portalen hvis du har et aktivt Wallbox-bedriftsplanabonnement. Du kan finne ut mer om denne funksjonen i den dedikerte artikkelen.

Hvordan få tilgang til statistikkene om lade-øktene i appen

1. Logg inn på myWallbox-appen.
  2. Velg laderen din fra listen.
  3. På hovedskjermen for laderen, trykk på Statistikker.
  4. Du kan visualisere alle statistikkene fra lade-øktene dine herfra.

Hvis du ikke har en MID-måler installert med laderen din vil du ikke motta statistikker om energi og kostnader.

Feilsøking

Vises ikke statistikkene dine om lade-øktene? Typisk kan dette problemet løses ved å følge  trinnene i vår feilsøingsveiledning.

Updated on 13/04/2022