Versjoninformasjon fra Wallbox

illustration_releaseNotes

Wallbox er alltid forpliktet til å gi alle kundene sine den beste ladeopplevelsen. Derfor forbedrer vi kontinuerlig produktenes funksjoner. Her finner du alle publiserte versjonutgaver med forklaring på alle utførte oppdateringer.

Oversikt

• Nye funksjonaliteter
  • Forbedringer
  • Feilopprettinger

Utgivelsesversjoner:

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

I/A

4.4.6

4.2.7

4.2.7

4.2.7

I/A

I/A

Nye funksjonaliteter

Implementert MID-måling programvareimplementering for ytterligere aktivering av Wallbox-ladere med MID-samsvar.

Masseladerhandlinger, for å utføre ekstern programvareoppdatering og ekstern omstart for alle eller noen få ladere, via Portal.

Forbedringer

• Sky – lader: Dynamisk strømdelingskonfigurering ikke synkronisert med serverdelen. Copper S og Copper SB

Feilopprettinger

Portal:

• Riktig ladertildeling ved invitering av en bruker
  • Uventet oppførsel for RFID og PIN
  • Endre tekst for brukerinvitasjon

Lader:

• Lader i enkeltbruker, lagrer økter med standardbruker for Copper SB, Copper C/S, Commander 2.
  • Reparasjon i Wi-Fi-administrasjon: under visse omstendigheter, etter et tap av tilkobling kobler ikke laderen seg automatisk til Wi-Fi-nettverket igjen, for Copper SB, Copper C/S, Commander 2.
  • Gjenopprett handling fra skjermfeil for Commander 2.

Oversikt

• Nye funksjonaliteter
  • Forbedringer
  • Feilopprettinger

Utgivelsesversjoner:

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

I/A

4.4.6

4.2.7

4.2.7

4.2.7

I/A

I/A

Nye funksjonaliteter

Implementert MID-måling programvareimplementering for ytterligere aktivering av Wallbox-ladere med MID-samsvar.

Masseladerhandlinger, for å utføre ekstern programvareoppdatering og ekstern omstart for alle eller noen få ladere, via Portal.

Forbedringer

• Sky – lader: Dynamisk strømdelingskonfigurering ikke synkronisert med serverdelen. Copper S og Copper SB

Feilopprettinger

Portal:

• Riktig ladertildeling ved invitering av en bruker
  • Uventet oppførsel for RFID og PIN
  • Endre tekst for brukerinvitasjon

Lader:

• Lader i enkeltbruker, lagrer økter med standardbruker for Copper SB, Copper C/S, Commander 2.
  • Reparasjon i Wi-Fi-administrasjon: under visse omstendigheter, etter et tap av tilkobling kobler ikke laderen seg automatisk til Wi-Fi-nettverket igjen, for Copper SB, Copper C/S, Commander 2.
  • Gjenopprett handling fra skjermfeil for Commander 2.

Oversikt

• Strømøkning / dynamisk strømdeling
  • HMI
  • Feilopprettinger
  • Forbedringer

Utgivelsesversjoner

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

3.1.5

4.3.7

4.0.3

4.0.3

4.0.3

4.3.8

I/A

Forbedringer og nye funksjonaliteter

Ny funksjonalitet:

• Commander-/Commander 2-skjerm
  1. La til «Slå av»-knappen for å slå av OS før laderen slås av

Forbedringer

• Power Boost
  1. Stabilitet ved bruk av Temco-måler (Alle ladere)
  2. Støtte for negativ strøm (Alle ladere)
  • Copper C/S
  1. Forbedring av brukervennlighet HMI (Cobber C/S)

Feilopprettinger

• RFID – App/sky sender riktig RFID-informasjon til laderen. (Sky)
  • RFID – RFID-innstilling av admin av superadmin. (Sky)
  • ROLLEBRUKER – Brukerrolle oppdatert. (Sky)
  • Laderstatus – Commander viser riktig pågående ladeøkt. (Commander)
  • Strømøkning – styring av strøm over 65A (Alle ladere)

Oversikt

• En ny fastvare/programvare for hvert produkt er utgitt, som kan oppdateres gjennom Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C/S Copper SB
NA NA 3.1.1 4.3.4 NA NA

Forbedringer og nye funksjonaliteter

[TOUCH SCREEN INTERFACE]

• Islandsk grensesnitt er tilgjengelig for Wallbox Commander
  • Islandsk, norsk, svensk, katalansk, italiensk grensesnitt er tilgjengelig for Wallbox Commander 2

[WIFI CONNECTIVITY]

• Forbedringer i automatisk tilkobling av Wifi på nytt etter tilkobling mistet.

Oversikt

• Forbedringer av Wallbox Android og iOS-apper er inkludert i denne utgivelsen.

Wallbox anbefaler at du utfører denne oppdateringen.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: 2020.2.11

Android-appen: 2020.2.11

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA NA NA NA NA NA

Forbedringer

• [QUASAR]
    o Rutenettkoder V2G-konfigurasjon gjennom Wallbox-app
  • [APP]_ Brukeropplevelse
    o Forbedringer i brukeropplevelsen av appen

Oversikt

• Forbedringer av Wallbox Android-appen og myWallbox Portal er inkludert i denne utgivelsen.

Wallbox anbefaler at du utfører denne oppdateringen.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: NA

Android-app: 04.02.2020

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA NA NA NA NA NA

Forbedringer

• myWallbox
      • Kompatibel med Android 6 -versjon.
    • Abonnementsplaner
      • Wallbox Basic-kontoer kan nå få tilgang til statistikk for ladingsøkter og laste dem ned i en .csv rapport med myWallbox-portalen.

Oversikt

• En ny fastvare/programvare for Pulsar Pluser utgitt, som kan oppdateres gjennom Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: NA

Android-appen: NA

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA 4.3.5 NA NA NA NA

Forbedringer og nye funksjonaliteter

• [POWER SHARING SMART]
    Økt robusthet og pålitelighet i funksjonaliteten for Power Sharing Smart-funksjonaliteten

Oversikt

• Forbedringer av Wallbox iOS-appen er tilgjengelige i denne versjonen

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: 2020.1.21

Android-appen: NA

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA NA NA NA NA NA

Oversikt

• Forbedringer av og nye funksjonaliteter i myWallbox-portalen og Wallbox-appen er tilgjengelige med denne versjonen.
  • En ny fastvare/programvare for hvert produkt er også utgitt og kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
3.7.3 4.2.2 3.0.6 4.2.6 3.9.4 3.9.3

Forbedringer og nye funksjonaliteter:

• [SUBSCRIPTIONS PLANS]

Wallbox tilbyr for tiden tre programvareplaner og hver organisasjon/gruppe kan velge den mest egnede planen for abonnement.

• Wallbox Basic
      • Grunnleggende laderstyring inkludert tillegg, konfigurasjon, status og fjerning kun via app
      • Grunnleggende brukeradministrasjon inkludert invitasjon, tillatelser og fjerning
      • Grunnleggende statistikk av energiforbruk, ladeøkter og kostnader kun via app
      • Administrer Strømøkning og juster ladestrømmen avhengig av husholdningens forbruk og gjenværende tilgjengelig strøm.
      • Administrer Strømdeling og fordel den tilgjengelige strømmen jevnt mellom alle ladere.
    • Wallbox Standard
      • Alle Wallbox Basic -funksjoner inkludert
      • Dynamisk strømdeling (opptil 100A) måler strømmen som er tilgjengelig for ladenettverket til enhver tid, og distribuerer den dynamisk over alle ladere
      • Avansert statistikk av energiforbruk, kostnader, aktive økter, historiske data i sanntid og genererte rapporter i CSV med filtre
      • Avansert brukeradministrasjon med undergruppekonfigurasjon og detaljerte tillatelser
      • Avansert laderstyring med beliggenhetskonfigurasjon og detaljert overvåking
    • Wallbox Business
      • Alle Wallbox Standard -funksjoner inkludert
      • Kontooppsett inkludert ladere og brukere
      • Betalingssystem helt automatisert med QR-baserte mikrobetalinger
      • Automatisk rapportering med en månedlig e-post inkludert hovedinnsikt og generert rapport i CSV

Superadmin av en gruppe vil kunne konfigurere et abonnement til en betalt plan gjennom:

• Oppgradering eller nedgradering av planen sin
    • Faktureringsinformasjon
    • Betalingsmetode
    • Se alle tidligere fakturaer
    • Last ned faktura i pdf
    • Avbryt abonnement

• [SMARTWATCH]
    • Wallbox-app er nå kompatibel med Apple Watch- og Wear OS-enheter.
  • [NOTIFICATIONS]
    • Wallbox-app inkluderer et varslingssystem som hjelper deg med å forbedre administrasjonen av ladeløsningen for elektriske biler.
  • [OTHER IMPROVEMENTS]
    • Når du inviterer en ny Admin-bruker, kan portalbrukere konfigurere tilgang til spesifikke ladere
    • Nye støttede språk er lagt til for appen:
      1. engelsk
      2. spansk
      3. tysk
      4. fransk
      5. nederlandsk
      6. italiensk
      7. portugisisk
      8. norsk
      9. svensk
      10. katalansk
      11. tsjekkisk
      12. dansk
      13. estisk
      14. finsk
      15. gresk
      16. ungarsk
      17. islandsk
      18. hebraisk
      19. latvisk
      20. polsk
      21. rumensk
      22. slovakisk
      23. ukrainsk

Oversikt

• En ny fastvare/programvare for hvert produkt er utgitt, som kan oppdateres gjennom Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
NA 4.2.2 3.1.0 4.3.3 3.9.4 3.9.3

Forbedringer og nye funksjonaliteter:

• Islandsk grensesnitt for Wallbox Commander og Commander 2
  • Forbedringer av brukertilbakemelding på Fastvareoppdateringsprosess gjennom Wallbox-appen
  • Forbedringer i automatisk tilkobling av Wifi på nytt etter tilkobling mistet.

Oversikt

• Forbedringer til Wallbox-appen lanseres i denne versjonen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: 2019.11.13

Android-appen: 2019.11.13

Forbedringer og ny funksjonalitet:

• Power Boost_iOS og Android Wallbox-app
    • Kontrollen for å aktivere og deaktivere power boost gjennom Wallbox-appen korrigerer manglende deaktivering av power boost og vil nå deaktivere funksjonen riktig til enhver tid.
  • Schedules_Android Wallbox-app
    • Når brukeren var tilkoblet laderen gjennom Wallbox-appen på Android og hadde en aktiv ladetidsplan for søndager, ble ikke tidsplanen gjenkjent eller tilkoblet, men nå kan du koble fint til laderen og se ladetider for alle dager og klokkeslett.

Oversikt

• Forbedringene i myWallbox-portalen og Wallbox-appen er tilgjengelige med denne versjonen.
  • En ny fastvare/programvare for hvert produkt er også utgitt og kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: 2019.10.22

Android-appen: 2019.10.22

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
3.7.3 4.1.5 3.0.5 4.2.6 3.8.5 3.8.5

Forbedringer og nye funksjonaliteter:

• Dynamisk strømdeling Tilgjengelig for Wallbox PRO-lisensierte kunder
    • Den dynamiske strømdelingen (Dynamic Power Sharing – DPS) overvåker en bygnings etterspørsel og sammenligner den med den maksimale tillatte verdien. Når den er lavere enn maksimum, kan den levere all gjenværende tilgjengelig strøm opp til det maksimale til ladenettverket. I motsatt fall, hvis bygningens etterspørsel er lik eller større enn den maksimale tillatte verdien, blir det ikke tilført strøm til ladestasjonene. Ved bare å dra nytte av perioder der det er lav etterspørsel fra bygningen, kan ladestasjonens etterspørsel tilfredsstilles uten å måtte øke installasjonens samlede kraftforsyning.
    • For å oppnå dette smarte energidistribusjonssystemet, har smartfunksjonalitet for strømdeling blitt forbedret for å få til dynamisk strømdeling.
    • Alle Wallbox-ladere kan monteres i denne konfigurasjonen. Men en PULSAR kan aldri bli MASTER i nettverket.
    • Denne funksjonaliteten må konfigureres gjennom appen eller berøringsskjermen til Wallbox Commander-familien
  • Automatisk rapportering Tilgjengelig for Wallbox PRO-lisensierte kunder
    • Automatisk e-post sender en rapport med månedsstatistikk for hver gruppe av ladere til sine Superadministrator-brukere
    • Rapporten inkluderer standard CSV som genereres i gruppens myWallbox Portal
    • Rapporten sendes ut i løpet av en viss periode rundt midnatt (UTC) siste dag i hver måned
    • Rapporten inkluderer data for alle dager med ladeøkter i den gjeldende måneden
  • App_Onboarding
    Det finnes to forskjellige typer kort:
    • Konfigurering for nykommere:
      • Sett med lysbilder som presenterer grunnleggende funksjoner for den nyopprettede kontoen
      • Lysbilder vises like etter pålogging og når kontoen er opprettet
    • Kunngjøring av nye funksjoner:
      • Sett med lysbilder som presenterer ny funksjonalitet for eksisterende kontoer
      • Lysbildene vises når appen er oppdatert og åpnet
  • Oppdater ladeprogramvare eksternt
    • Via Internett gjennom appen
    • Gjelder for alle Wallbox-ladere som er koblet til Internett bortsett fra Wallbox Pulsar
  • Gruppers organisasjonsnivå
    • Endre gruppe på Portal-nivå
  • Forhåndslading
    • Forhåndslading utvidet til 5 sekunder
    • Wallbox-ladere er nå kompatible med både Smart Mercedes- og Kia Niro-biler, noe som løser tidligere problemer med tidsplaner.
    • Gjelder for Wallbox Pulsar- og Commander 1-modeller

Oversikt

• Forbedringene i myWallbox-portalen og Wallbox-appen er tilgjengelige med denne versjonen.
  • En ny fastvare/programvare for hvert produkt er også utgitt og kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: 2019.09.16

Android-appen: 2019.09.18

Pulsar Pulsar Plus Commander Commander 2 Copper C Copper S/SB
3.7.1 4.0.2 2.9.3 4.1.3 3.7.3 3.7.3

Forbedringer og ny funksjonalitet:

• Statistikkrapport
    • På «Bruker»-nivå har brukerne kanskje ikke
      • Brukere har muligheten til å velge format og tidssone når de eksporterer .csv statistikkrapporter fra myWallbox-portalen
      • Forbedre rapporten for ladestatistikk, som omfatter nye felt og forbedrer logikken på datavisningen i kolonner
      • Energiverdien vil bli sendt på riktig måte i [kWh]
      • Rapporter om ladestatistikk inkluderer og støtter også informasjon om forvaltning av utbetalinger basert på tidspunktet for bruk av laderen
  • Betalingssystem Tilgjengelig for Wallbox PRO-lisensierte kunder
    • Tilgjengelig for ladere i Commander og Copper-familien
    • Kunder under Wallbox PRO-lisenser kan gjøre sine ladere tilgjengelige for tredjeparter (sluttbrukere), og generere omsetning beregnet basert på brukstid
    • Denne prosessen utføres gjennom en betalingstjeneste
      • Sluttbrukere kan bruke denne tjenesten i Wallbox-appen ved å skanne en QR-kode ved siden av laderen og sette opp betalingsmåten sin
      • Kunder under Wallbox PRO-lisenser (Superadmin bruker) kan bruke myWallbox Portal til å konfigurere sine betalings preferanser og administrere betalingsøkter
  • Administrasjon av undergrupper Tilgjengelig for Wallbox PRO-lisensierte kunder
    • Tilgjengelig for alle Wallbox-ladere
    • UNDERGRUPPER AV LADERE:
      • Superadmin-brukere kan opprette og slette undergrupper av ladere for sin gruppe
      • Super admin eller admin-brukere kan opprette, redigere og fjerne undergrupper av brukere i sin gruppe
    • UNDERGRUPPER FOR BRUKERE
      • Sluttbrukere kan bruke denne tjenesten i Wallbox-appen ved å skanne en QR-kode ved siden av laderen og sette opp betalingsmåten sin
      • Kunder under Wallbox PRO-lisenser (Superadmin bruker) kan bruke myWallbox Portal til å konfigurere sine betalingspreferanser og administrere betalingsøkter
  • RFID Tilgjengelig for Wallbox Copper C/S/SB
    • RFID er aktivert som standard i alle Wallbox Copper-modeller
  • Mobilvennlig brukerregistrering
    • Når en e-postinvitasjon mottas av en ny bruker, kan han/hun fullføre registreringsprosessen direkte i mobilen via appen hvis den ble installert. Hvis ikke, omdirigerer prosessen deg direkte til play store / app store.
  • Informasjon om laderen Land og stat
    • Brukere må legge til land og stat når de legger til og tilpasser en ny lader
    • Denne informasjonen vil hjelpe med å beregne de tilsvarende skattesatsene for det valgte landet når du bruker elektronisk betaling

Oversikt

• En ny fastvare for Wallbox Copper C/S & Copper SB er utgitt

Denne nye fastvaren hjelper WB Copper S & Copper SB å unngå at kontakten låser ladepluggen og ikke slipper den, selv om bilen var koblet fra.

Utgivelsesversjoner

Copper C/S Copper SB
3.6.3 3.6.3

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Oversikt

• Forbedringene i myWallbox-portalen og Wallbox-appen er tilgjengelige med denne versjonen.
  • En ny fastvare for hvert produkt er også utgitt og kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Utgivelsesversjoner

IOS-appen: 2019.06.17

Android-appen: 2019.06.17

Pulsar Pulsar Plus Commander Copper C Copper SB
3.7.0 3.9.0 2.8.0 3.6.0 3.6.0

Forbedringer i funksjonalitet:

• Brukertillatelser
    • På ‘Bruker’-nivå, brukerne har kanskje ikke
      • tilgang til laderkonfigurasjonsinnstillinger
      • muligheten til å sette tidsplaner
      • muligheten til å endre energiintensiteten
      • og kan kanskje bare låse / låse opp og spille / sette på pause.
  • Forbedringer av flerbrukerkonseptet innfører «Laderbeskyttelse»-funksjonalitet
    • Forutsatt at
      • Et flerbrukermiljø vil alltid ha den automatiske låsefunksjonaliteten aktivert
      • En lader kan settes opp i «gjestemodus» og vil aldri låses
      • Den enkelte bruker har muligheten til å aktivere/deaktivere automatlåsen

Vi har endret oppførselen til «flerbruker» for å gi til kundene muligheten til å ha en «gjestelader» og for å gi til én bruker muligheten til å ha «Automatlås».

Tilgjengelig for alle Wallbox-ladere

• Eksterne tidsplaner
    • Tidsplaner for lading kan nå konfigureres, ikke bare via Bluetooth, men også eksternt

Tilgjengelig for Pulsar Plus, Commander, Copper C og Copper S/SB-ladere

• Mobiltilkobling
    • Optimalisering av datautvekslingsprosess mellom lader og nettsky samtidig beholde de samme sanntidfunksjonene.
    • Optimalisering av 3G-konfigurasjon og ny tilkobling.

Tilgjengelig for Commander, Copper C og Copper S/SB-ladere

• PULSAR-ladere
    • Ladeøkter:Det er lagt til en ansvarsfraskrivelse som varsler om sluttidspunktet for lading når EVG er koblet fra.
    • Forbedre fastvareoppdatering: Selv om oppdatering av fastvare i stor grad avhenger av mobiltelefonmerkevare, modell og operativsystem, har vi klart å redusere utførelsestiden for denne handlingen

Oversikt

Forbedringer i mobiltilkobling er gjort tilgjengelig med denne versjonen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Copper SB

Utgivelsesversjon: 3.5.3

Improvements_Copper SB

• Optimalisering av dataforbruk ved bruk av mobiltilkobling.
    • Dataene som utveksles mellom laderen og myWallbox-skyen, reduseres ved bruk av mobil tilkobling.
  • Forbedringer tav håndtering av SIM-kort parametere (f.eks. nye parametere for SIM-leverandør).
  • Forbedringer i stabiliteten og robusthet av mobile tilkoblingsmuligheter.

Oversikt

Forbedringer i stabilitet og brukeropplevelse gjennom myWallbox-portalen og Wallbox-appen gjøres tilgjengelig med denne versjonen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Forbedringer

• Forbedringer av ansiktsgjenkjenning (Copper C & Copper S): Redusert reaksjonstid når du låser opp laderen gjennom ansiktsgjenkjenningsprosessen
  • myWallbox portal
    • Lader
      • Laderliste laster raskere
      • Legg laderen til gruppen-alternativet er kun tilgjengelig for brukere med administrator- eller superadmin-rettigheter
    • Statistikk
      • Brukere kan nå visualisere alle historiske sesjoner, ikke bare de fra de siste 12 månedene
      • Forbedret datofiltrering
      • Visualisering er nå mer brukervennlig og intuitiv
    • Brukere
      • Popup med Passord-feltvalidering når brukeren skriver uriktige verdier
      • Når det oppstår problem ved opplasting av brukerbilde (avatar) vil en popup med feilmelding varsle brukeren
      • Forbedringer i administrasjonstyringshierarkiet :
        • Superadmin og admin kan slette brukere
        • Superadmin kan slette admin-brukere
      • Forskjellige typer brukere (superadmin/admin/bruker) har Forskjellige ikoner vises, slik at de enkelt kan skilles fra hverandre
      • Når en bruker fjerner koblingen til en lader, vil den ikke oppheve koblingen for hele gruppen; ingen andre brukere i samme gruppe vil bli påvirket
      • Sletter eksisterende bruker RFID er tillatt (Copper familie)
  • Wallbox-app
    • Optimalisering av synkronisering og kommunikasjon av app-til-lader. Funksjoner som tilkobling, strømdeling og Power boost vil ikke være tilgjengelige før synkroniseringen er fullført.

Utgivelsesversjoner av Wallbox-app:

• IOS-appen: 2019.4.9
  • Android 09.04.2019

Oversikt

• Forbedringene i myWallbox-portalen og Wallbox-appen er tilgjengelige med denne versjonen.
  • Ny fastvare for hvert produkt har også blitt utgitt, som kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Wallbox-app

Utgivelsesversjoner:

• IOS-appen: 2019.2.28 (202)
  • Android 2019.2.28

Forbedringer i funksjonalitet:

• WiFi-tilkobling
    • Forbedringer i konfigurasjonsprosessen
    • Forbedringer i brukerens tilbakemelding av WiFi-tilkobling
    • Forbedringer i WiFi-tilkobling
    • Den varsler også brukeren når laderen er koblet til ruteren, men den har ikke en aktiv Internett-tilkobling.

Tilgjengelig for Copper C, Copper SB og Commander.

myWallbox-portal

Forbedringer i funksjonalitet:

• WiFi-tilkobling
    • Forbedringer i konfigurasjonsprosessen
    • Forbedringer i brukerens tilbakemelding av WiFi-tilkobling
    • Forbedringer i WiFi-tilkobling
    • Den varsler også brukeren når laderen er koblet til ruteren, men den har ikke en aktiv Internett-tilkobling.

Tilgjengelig for Copper C, Copper SB og Commander

• RFiD
    • Kompatibilitet med 10 eller 17 desimaltegn, eller alfanumerisk med 4 eller 7-byte, UID-er.
    • Reduserer tiden det tar for RFID-autentisering med laderen.

Tilgjengelig for Copper C og Copper SB

• Navn på gruppe
    • Portalen Superadmin kan redigere gruppens navn

Tilgjengelig for alle produkter

Pulsar

Utgivelsesversjon: 3.6.3

Forbedringer

• Forbedringene nevnt på side 1, for dette produktet (i portalseksjonen)

Commander

Utgivelsesversjon: 2.7.0

Forbedringer

• De kommenterte forbedringene, nevnt ipåside 1, for dette produktet (i app- og portalseksjonene)
  • WiFi-signal og skytilkobling vises visuelt på skjermen (ikke bare i appen)
  • Merkevarebygging: Bildet av merkevaren forblir i laderen selv om Internett-tilkoblingen er tapt.

Copper C

Utgivelsesversjon: 3.5.0

Forbedringer

• De kommenterte forbedringene, nevnt på side 1, for dette produktet (i app- og portalseksjonene)
  • RFiD
    • Kompatibilitet med 10 eller 17 desimaltegn, eller alfanumerisk med 4 eller 7-byte, UID-er.
    • Reduserer tiden det tar for RFID-autentisering med laderen.
  • Når du låser opp laderen, viser LED-fargen alltid den forventede atferden og fryser ikke under noen omstendigheter.
  • WiFi-signal og skytilkobling vises visuelt på skjermen (ikke bare i appen)

Copper SB

Utgivelsesversjon: 3.5.0

Forbedringer

• De kommenterte forbedringene, nevnt på side 1, for dette produktet (i app- og portalseksjonene)
  • RFiD
    • Kompatibilitet med 10 eller 17 desimaltegn, eller alfanumerisk med 4 eller 7-byte, UID-er.
    • Reduserer tiden det tar for RFID-autentisering med laderen.
  • Når du låser opp laderen, viser LED-fargen alltid den forventede atferden og fryser ikke under noen omstendigheter
  • WiFi-signal og skytilkobling vises visuelt på skjermen (ikke bare i appen).

Oversikt

• Forbedringer av myWallbox-appen er tilgjengelige i denne versjonen.
  • En ny Pulsar-fastvare er også utgitt, som kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører disse oppdateringene.

Wallbox-app

Utgivelsesversjoner:

• IOS-app 06.02.2019 (198)
  • Android-app 06.02.2019 (102)

Forbedringer i funksjonalitet:

• Synkronisering av gest funksjonalitet konfigurasjon mellom app og Copper ladere
  • Språk: oppdaterte tekster på fransk
  • Fjern koblingen mellom brukeren og laderen kan nå gjøres uten å koble til laderen
  • Nye Impuls fastvare versjon 3.6.1 (forklart i seksjonen «Pulsar»).

Pulsar

Utgivelsesversjon: 3.6.1

Forbedringer

• Feilkorreksjoner – Strømberegning lagret på økt

Oversikt

• Forbedringer av Wallbox-appen og myWallbox-portalen er tilgjengelig med denne versjonen.
  • En ny Pulsar-fastvare er også utgitt som kan oppdateres gjennom den nye versjonen av Wallbox-appen.

Wallbox anbefaler at du utfører denne oppdateringen.

Wallbox-app

Utgivelsesversjoner:

• iOS 2019.1.24 (195)
  • Android 2019.1.24 (101)

Forbedringer i funksjonalitet:

• Synkronisering av gest-funksjonalitetskonfigurasjon mellom portal, app og Copper-ladere
  • Statistikk visualisert i portalen og appen
  • Planlegg konfigurasjon (av alle ladere)
  • Synkronisering mellom app og sky av ladeøkter via Bluetooth
  • Ny Pulsar fastvare versjon 3.6.0 (forklart i avsnittet «Pulsar»).
  • Mindre feilrettinger (oversettelsesfeil, profilbildeinnstilling)

myWallbox-portal

Forbedringer i funksjonalitet:

• Visualisering av datagrafikk
  • Sammenheng og filtrering av statistikk og filtrering
  • Visualisering av listedata og gruppe
  • Tildeling av ladere
  • Statistikk visualisert i portalen og appen
  • Administrasjon av Portal-bruker
  • Laderadministrering i Portal
  • Mindre feilrettinger (profilbildevisualisering, oversettelsesfeil)

Pulsar

Utgivelsesversjon: 3.6.0

Forbedringer

• Planlegg atferd og gjeldende tildeling

Del denne meldingen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp