Hvordan legge laderen til kontoen din ved å scanne QR-koden med myWallbox-appen?

Du kan raskt og enkelt legge til en lader til kontoen din ved å scanne QR-koden på dens venstre side.
Når den er scannet fylles alle nødvendige felt ut automatisk for å få lagt til laderen til appen (serienummer, UID, land og fylke/region), istedet for at de må fylles ut manuelt.

1. Åpne myWallbox-appen.
  2. Logg inn i appen ved å fylle inn din informasjon, eller registrer deg dersom du ikke har en konto enda.
  3. Hvis det er første gang du legger en lader til kontoen din, klikk på Legg til lader.
  4. Scann laderens QR-kode. Dersom det er et problem med QR-koden eller kameraet på smarttelefonen din, kan du fylle inn feltene manuelt ved å klikke på Legg til manuelt-knappen.
  5. Verifiser at serienummer UID, land, fylk eller region er riktig, og trykk på BEKREFT

Laderen er blitt lagt til din konto og vises i din laderliste.

Vanlige spørsmål

Kan hvem som helst scanne den samme laderens QR-kode og legge den til sin konto?
En lader kan kun legges til en gang. Så ingen andre vil kunne legge den til sin konto.
Kan jeg fjerne koplingen til en lader etter at den er lagt til min konto?
Absolutt! Følg trinnene i denne artikkelen for å kople laderen fra kontoen din.
Updated on 31/01/2023