Hvordan opprette og administrere planlagte ladeøkter med myWallbox-appen?

Du kan når som helst opprette, slette og administrere planlagte ladeøkter for din Wallbox-lader med myWallbox-appen. Du kan utføre disse handlingene mens du er i nærheten av laderen din via Bluetooth eller via fjernstyring gjennom Wi-Fi dersom laderen din har denne funksjonen.

Merk at dersom laderen din er låst når du kopler til el-bilen, vil den planlagte ladeøkten ikke kunne starte.

1. Hvordan opprette en planlagt ladeøkt

1. For å sørge for at stegene nedenfor går greit, påse at både laderen og appen din kjører den nyeste versjonen tilgjengelig (du kan sjekke appversjonen i Play Store eller App Store og programvareversjonen i versjonsnotatavsnittet).
  2. Logg inn på myWallbox-appen.
  3. Velg laderen din fra listen.
  4. Sjekk at du holder deg innen laderens Bluetooth-rekkevidde og vent til Bluetooth-tilkoplingen er etablert mellom appen og laderen.
  5. (Fjernstyring) Hvis du trenger å opprette en planlagt økt mens du er vekke fra laderen, må den være koplet til internett.
  6. Trykk +Legg til tidsplan.
  7. Angi start-/sluttidspunkt(ene), dag(ene) og tidene når en planlagt ladeøkt skal finne sted. Trykk Legg til tidsplan for å bekrefte.
    1. Din planlagte ladeøkt er klar og vil nå vises på kontrollskjermen på laderen din under «Kommende tidsplan». Du vil motta en beskjed på din smarttelefon 10 minutter før den planlagte ladeøkten begynner.

Hvis du kopler til bilen din og en planlagt ladeøkt er aktiv, vil laderens LED-lys blinke turkis og starte lading.

2. Hvordan slette en planlagt ladeøkt

1. Velg laderen din fra listen når du er tilkoplet myWallbox-appen.
  2. Vent til Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkoplingen er etablert.
  3. Trykk «Kommende tidsplan«.
  4. Velg den planlagte ladeøkten du vil slette.
  5. Trykk «SLETT» nederst på skjermen og bekreft valget ditt i dialogboksen som dukker opp.
  6. Din planlagte ladeøkt er nå slettet.

3. Hvordan endre en planlagt ladeøkt

1. Velg laderen din fra listen når du er tilkoplet myWallbox-appen.
  2. Vent til Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkoplingen er etablert.
  3. Trykk «Kommende tidsplan«.
  4. Velg den planlagte ladeøkten du vil endre.
  5. Du kan endre dato/tid for din planlagte ladeøkt direkte.
  6. Trykk «LAGRE» for å beholde endringene.

Vanlige spørsmål

Vil min planlagte ladeøkt starte selv om jeg kopler til el-bilen min senere?
Ja, den planlagte ladeøkten vil starte automatisk så lenge du kopler til el-bilen din innen tidsperioden for en programmert lading, uavhengig av starttiden på den planlagte ladeøkten.
Kan jeg ha flere planlagte ladeøkter som opprettes av andre brukere og meg selv?
Ja, hvis du deler laderen med andre mennesker vil du kunne se og planlegge ladeøkter for laderen.
Vil en planlagt ladeøkt starte dersom laderen min er låst?
Nei, laderen din må være ulåst for å tillate oppstart av en planlagt ladeøkt. Husk å lås opp laderen på forhånd!

Feilsøking

Har du en planlagt ladeøkt i appen din som ikke vil starte? Typisk kan dette problemet løses ved å følge vår feilsøkingsveiledning.

Updated on 20/10/2022