Velkommen til Wallbox-kundestøtte

Skriv inn nøkkelord for å finne svar …

Hvordan legge til, endre og slette ladeplaner med myWallbox appen?

Det har aldri vært enklere å administrere Wallbox-laderens planlagte ladeøkter. Med myWallbox appen kan du enkelt opprette, slette og endre ladeplaner. Enten du er i nærheten av laderen eller miles unna, vil denne guiden vise deg hvordan du tar full kontroll over de planlagte ladeøktene.

1. Legg til en tidsplan

Å legge til en planlagt ladeøkt er en lek med myWallbox appen. Dette er hvordan:

Trinn 1: Koble appen til laderen

  1. Før du begynner, sørg for at Wallbox-laderen og myWallbox-appen kjører de nyeste versjonene.
  1. Åpne myWallbox-appen og logg på med legitimasjonen din. Du kan enkelt registrere deg i appen hvis du ikke har en konto ennå.
  1. Velg laderen din og sørg for at smarttelefonen din forblir innenfor Bluetooth-rekkevidde gjennom hele konfigurasjonsprosessen. Hvis laderen din ikke er koblet til myWallbox-kontoen din, følg disse instruksjonene .
  2. Hvis det er første gang du kobler laderen til myWallbox-appen, oppretter du en Bluetooth-tilkobling . Hvis du allerede har gjort dette, vent til Bluetooth- eller Cloud-tilkoblingen er etablert.

Fjernkontroll : Hvis du trenger å lage timeplanen mens du er borte fra laderen, må den være koblet til Internett. Følg disse instruksjonene for å koble laderen til Wi-Fi.

Trinn 2: Legg til timeplanen din

  1. Trykk på alternativet “Legg til tidsplaner”.
  2. Angi start- og sluttid og angi dagene for den planlagte ladeøkten. Når du er ferdig, trykker du på “Legg til tidsplan” for å bekrefte.

Husk at hvis laderen er låst når du kobler til elbilen, vil den planlagte ladeøkten ikke kunne starte .

Tidsplanen din er nå på plass og vil vises på laderens kontrollskjerm. Du vil også motta et varsel på smarttelefonen 10 minutter før den planlagte ladingen starter hvis laderen er låst eller elbilen ikke er koblet til, så du ikke glemmer det!

2. Slett en tidsplan

  1. Naviger til tidsplaner: Trykk på de planlagte ladeøktene.
  2. Velg tidsplan: Velg den planlagte belastningen du vil slette.
  3. Bekreft sletting: Nederst på skjermen trykker du på “Slett”.

Tidsplanen din er nå slettet.

3. Endre en tidsplan

  1. Naviger til tidsplaner: Trykk på de planlagte ladeøktene.
  2. Velg tidsplan: Velg den planlagte kostnaden du ønsker å endre.
  3. Gjør endringer: Du kan administrere datoen og klokkeslettet for den planlagte ladingen direkte.
  4. Lagre endringer: Etter endring, trykk “Lagre” for å bekrefte endringene.

Tidsplanen din er nå oppdatert.

Vanlige spørsmål

Vil den planlagte ladingen min starte selv om jeg kobler til elbilen min senere?
Ja, den planlagte ladingen vil starte så lenge du kobler til elbilen i løpet av tidsrommet til den programmerte tidsplanen, uavhengig av den planlagte ladingens starttidspunkt.
Kan jeg ha flere avgifter planlagt av andre brukere og meg selv?
Absolutt. Hvis du deler laderen din med andre, kan alle se og planlegge belastninger for laderen.
Vil en planlagt lading starte hvis laderen min er låst?
Nei, en planlagt lading krever at laderen låses opp når du kobler til elbilen. Sørg for å låse opp laderen på forhånd.

Feilsøking

Har du problemer med en planlagt lading som ikke starter? De fleste problemer kan løses ved å følge feilsøkingstrinnene våre.

Updated on 09/01/2024

Was this article helpful?

Related Articles