Energy Management Solutions

Funksjonalitet

Power Boost

Måler hvor mye strøm du bruker og gir resten til bilen din. Slå av lyset i ett rom? Power Boost justerer automatisk kraften og gir deg den best mulige ladeopplevelsen.

Aktiver nå
Dynamic Power Sharing

Dynamic Power Sharing (DPS) overvåker en bygnings behov og sammenligner den med dens maksimalt tillatte verdi. Når den er lavere enn maksimum, kan den levere all gjenværende tilgjengelig strøm for å nå maksimum til ladenettverket. Hvis byggets behov derimot er lik eller større enn maksimalt tillatt verdi, vil det ikke tilføres strøm til ladestasjonene. Man ser at bare ved å utnytte perioder hvor det er lav etterspørsel fra byggsiden, kan ladenettets etterspørsel tilfredsstilles uten å måtte øke installasjonens samlede effekt.

Aktiver nå
Eco-Smart

Eco-Smart bruker hjemmets grønne energi fra solcellepaneler eller vindturbiner for å lade elbilen din effektivt. Den tilbyr to moduser, Eco Mode, som minimerer strømforbruket ved å blande overskuddsgrønn energi med nettstrøm for effektiv lading og Full-Green, hvor du kan lade bilen utelukkende med overskudd av grønn energi når den oppfyller minimumskravene.

Aktiver nå
Previous
Next
kjøretøy til hjem-ikon
kjøretøy til hjem-ikon

Kjøretøy til hjem

Vehicle to Home lar din toveis elbillader brukes til å levere strøm fra batteriet til din elektriske elbil til huset ditt eller, muligens, en annen type bygning.

1. Installere EMS

For å begynne å bruke EMS , er det viktig å fullføre installasjonen av laderen(e) og strømmåleren i henhold til installasjonsveiledningen Energy Management Solutions nedenfor . I denne veiledningen finner du omfattende instruksjoner for hvordan du konfigurerer funksjonene Power Boost , Eco-Smart , Power Sharing , Dynamic Power Sharing og V2H .

2. Aktivering av EMS

Etter å ha installert strømmåleren og laderen(e) riktig, er det på tide å få energistyringssystemet ( EMS ) i gang gjennom myWallbox appen . Følg veiledningene nedenfor for å komme i gang med aktiveringen: