Tilbehør

Eiffel Basic

Oversikt over tilbehør

Wallbox presenterer Eiffel Basic, selskapets mest konkurransedyktige ladesokkel for elektriske kjøretøy for enkel eller dobbel montering.

Eiffel Basic gjør det mulig for parkeringsplasser å installere frittstående ladestasjoner. Kombinert med regndekslet den har, gir denne ladestasjonen varige og effektive installeringer både på utendørs- og innendørsområder.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Oversikt over tilbehør

Wallbox sin nye EV-sokkel for enkel eller dobbel montering.

Eiffel er en elegant løsning for frittstående ladestasjoner på enhver parkeringsplass. Sokkelen gir en unik og fleksibel monteringsløsning for den mest bekvemmelige installasjonen av laderne dine.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Trenger du mer hjelp?

Onyx pedestal

Oversikt over tilbehør

Onyx tillater en mono- eller dobbel installasjon av Wallbox-laderen.

Onyx-sokkelen kombinerer materialer, teknologi og kunst. Stål og høytytende glass er brakt sammen for å skape den mest avanserte ladeløsningen som finnes akkurat nå. Med sine forskjellige kombinasjoner, muliggjør sokkelen unike og fleksible løsninger som gjør installasjonen best mulig for Wallbox-ladere.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

Accessories Overview

This energy meter enables access to Energy Management Solutions from Wallbox, a suite of savings and sustainability software that enhance the EV charging experience.

N1 CT

N1 CT

• Single phase
  • 230 V AC
  • CT clamp for up to 80 A

MID meter

MID

Oversikt over tilbehør

MID-godkjente strømmålere er sertifisere til å måle hvor mye strøm som brukes til å lade. Det betyr at du kan ta mer nøyak-tig betalt for tjenestene dine, basert på hvor mye energi som faktisk brukes under hver ladeøkt.

Relaterte artikler