Tilbehør

Eiffel Basic

Oversikt over tilbehør

Wallbox presenterer Eiffel Basic, selskapets mest konkurransedyktige ladesokkel for elektriske kjøretøy for enkel eller dobbel montering.

Eiffel Basic gjør det mulig for parkeringsplasser å installere frittstående ladestasjoner. Kombinert med regndekslet den har, gir denne ladestasjonen varige og effektive installeringer både på utendørs- og innendørsområder.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar plus NA / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel pedestal

Oversikt over tilbehør

Wallbox sin nye EV-sokkel for enkel eller dobbel montering.

Eiffel er en elegant løsning for frittstående ladestasjoner på enhver parkeringsplass. Sokkelen gir en unik og fleksibel monteringsløsning for den mest bekvemmelige installasjonen av laderne dine.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Pulsar / Pulsar Plus / Pulsar Max
  • Copper SB
  • Commander 2

Trenger du mer hjelp?

Rendering av Eiffel Plus

Eiffel Plus

Oversikt over tilbehør

Eiffel Plus er en løsning for Copper SB som muliggjør en Plug&Play-elektrisk installasjon. Den inkluderer elektrisk beskyttelse (MCB + jordfeilbryter) per lader, Ethernet-switch, MID og elektrisk hovedtilkobling.
Utformingen gjør den perfekt, spesielt i halvoffentlige og private områder som bedrifter, kjøpesentre, hoteller, leiligheter osv.
Vi tilbyr også en 3G/4G-ruter (ekstrautstyr) for Internett-tilkobling.

Onyx pedestal

Oversikt over tilbehør

Onyx tillater en mono- eller dobbel installasjon av Wallbox-laderen.

Onyx-sokkelen kombinerer materialer, teknologi og kunst. Stål og høytytende glass er brakt sammen for å skape den mest avanserte ladeløsningen som finnes akkurat nå. Med sine forskjellige kombinasjoner, muliggjør sokkelen unike og fleksible løsninger som gjør installasjonen best mulig for Wallbox-ladere.

Sokkelen er satt opp som et støttetilbehør for installasjon av:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

N1 CT

N1 CT 80A

• Measure: Indirect (Clamp)
  • Single-phase
  • Up to 80A
  • Din rail spaces: 1

n1ct100

N1 CT 100A

• Measure: Indirect (Clamp)
  • Single-phase
  • Up to 100A
  • Din rail spaces: 1

Temco-klemme

• Måling: Indirekte (klemme)
  • Enfase
  • Opptil 100 A
  • Skinneplasser: 0

Ikke kompatibel med Eco-Smart

EM112

• Måling: Direkte
  • Enfaset
  • Opptil 100A
  • Ant. plasser på DIN-skinne: 2

EM330 - 250A

• Måling: Indirekte (3 klemmer inkludert)
  • Trefaset
  • Opptil 250A
  • Ant. plasser på DIN-skinne: 3

EM330 - 400A

• Måling: Indirekte (3 klemmer inkludert)
  • Trefaset
  • Opptil 400A
  • Ant. plasser på DIN-skinne: 3

EM330 - 600A

• Measure: Indirect ( 3 Clamps included)
  • Three-phase
  • Up to 600A
  • Din rail spaces: 3

EM340

• Måling: Direkte
  • Trefaset
  • Opptil 65A
  • Ant. plasser på DIN-skinne: 3

P1-Port

P1 Port

Oversikt over tilbehør

• P1-protokollen samsvarer med DSMR4/DSMR5 (NL) og eMUCS
  • 2,1 m kabel medfølger

EM112 MID

EM112 MID

• Måling: Direkte
  • Enfaset
  • Opptil 100A
  • Ant. plasser på DIN-skinne: 2

EM340 MID

EM340 MID

• Måling: Direkte
  • Trefaset
  • Opptil 65A
  • Ant. plasser på DIN-skinne: 3

Relaterte artikler

Mobil tilkobling

Oversikt over tilbehør

Lar Wallbox-laderen din kommunisere med myWalbox plattform for å administrere lading ved hjelp av 3G- og 4G-nettverk, og mottar oppdaterte og synkroniserte data i sanntid.

Relaterte vanlige spørsmål

Fusebox pro & Fusebox lite

Oversikt over tilbehør

For installasjoner hvor EV-elektrisk beskyttelse må plasseres nært laderen, presenterer Wallbox Fuse Box LITE og PRO, som kombinerer design, kvalitet og sikkerhet.
  • Fuse Box Lite: enfase, MCB + RCD-beskyttelser
  • Fuse Box Pro: enfase, MCB + RCD + automatiske gjenoppkoplingsbeskyttelser

Berlin Holster T2

Kabeldokk type 2

Oversikt over tilbehør

Cable Dock er den perfekte løsningen for å oppbevare kabelen og ev-pistolen til laderen:

• Holder EV-pistolen og beskytter den mot vær og vind.
  • Hjelper til med å rydde opp i ladekabelen.

Kompatibel med alle Type 2-ladere.