Pulsar Produktoversikt

Pulsar

Produktoversikt

Wallbox Pulsar er et praktisk og intelligent ladesystem til elektriske kjøretøyer og oppladbare hybrider. Pulsars design er det mest kompakte på markedet og bruker den mest avanserte teknologien på området for å si en optimal ladeytelse. Systemet kan tilpasses alle slags anlegg, både private garasjer, fellesparkeringer og bedriftsparkeringer. Via myWallbox-plattformen kan du overvåke strømforbruk, se ladehistorikk og programmere ladeøkter. Du har til og med muligheten til å konfigurere Wallboxen din gjennom Wallbox App, slik at opplading skjer på den mest kostnadseffektive tiden av døgnet.

Videoer

Relaterte vanlige spørsmål