Pulsar Pro – Produktoversikt

pulsarpro_visual

Pulsar Pro

Produktoversikt

Pulsar Pro er bygget for både bedrifter og el-bil-sjåfører, og er den nye delte ladeløsningen designet for å passe perfekt med sameier, arbeidsplasser og flåter. Det er en pålitelig, tilgjengelig lader for brukere og en enkel å administrere, kostnadseffektiv løsning for ladepunktoperatører og installatører.

Pulsar Pro kommer med følgende tilleggsfunksjoner:

• Forhåndskonfigurert 4G-dataplan
  • Intern strømmåler med en målenøyaktighet på over 98 % (feil <2 %)
  • Kompatibel med RFID, NFC og myWallbox-appen og portalen
  • Dynamisk strømdeling (Dynamic Power Sharing) med inntil 100 ladere

Når laderen din er installert kan du begynne å lade el-bilen din umiddelbart. Men for å dra nytte av laderens smarte funksjoner og bruke den til dens fulle potensial, må du pare den med myWallbox-appen. Følg trinnene nedenfor for å pare laderen din med appen vår og sette den opp:

1. Last ned og installer myWallbox-appen på din smarttelefonen,
  2. Opprett en myWallbox-konto,
  3. Legg til laderen til din myWallbox-konto,
  4. Kople til laderen din via Bluetooth eller Wi-Fi (dersom du ikke har 4G-tilkopling),
  5. Juster laderens strøm.

Nå som du har satt opp laderen din, har du tilgang til alle dens funksjoner: Opprett planlagte ladeøkter, start/pause en ladeøkt, administrere laderens Autolås og se dine ladeøktdata.

• Wallbox garanterer dette produktet mot material- og produksjonsfeil i en periode på 3 år fra kjøpsdato.
  • I denne perioden vil Wallbox, etter eget skjønn, enten reparere eller erstatte eventuelle defekte produkter uten ekstra kostnad for eieren.
  • Erstatningsprodukter eller reparerte deler garanteres kun for den ikke-utløpte delen av den opprinnelige garantien eller seks måneder, avhengig av hva som er størst.
  • Enhver defekt som skyldes ulykke, feil bruk, feil vedlikehold eller normal slitasje dekkes ikke av den begrensede garantien.
  • Utskifting eller bruk av andre deler fra klientens side vil anses som feil bruk.
  • Med unntak av det som er tillatt i henhold til gjeldende lov, utelukker ikke vilkårene i denne begrensede garantien, begrenser eller endrer, og kommer i tillegg til, de obligatoriske lovbestemte rettighetene som gjelder for salg av produktet til deg. Dersom du mener at produktet er defekt, ta kontakt med Wallbox for instruksjoner om hvor du skal sende det eller hvor du skal ta det med til reparasjon.

Programvareoppdateringer

I løpet av laderens garantitid vil Wallbox forsyne enheten med programvareoppdateringer. Programvareoppdateringene inkluderer sikkerhet og større fikser for å sikre kundene en smidig ladeopplevelse.

For å slette personopplysninger fra laderen din må du tilbakestille den til fabrikkinnstillingene. Detaljerte instruksjoner finner du her.