Hur pausar och återupptar jag laddningen med mywallbox-appen?

Även om laddningen vanligtvis startar automatiskt när du ansluter EV-kontakten finns det tillfällen då du kanske vill ta kontrollen och pausa eller återuppta laddningssessionen. Som tur är kan du göra just det med myWallbox. Följ dessa enkla steg för att lära dig hur du gör:

Steg 1: Logga in på myWallbox

1. Öppna myWallbox på din smartphone.
  2. Logga in på ditt konto om du inte redan har gjort det.

Steg 2: Välj laddare

1. Från appens huvudskärm väljer du den laddare du vill hantera.

Steg 3: Pausa eller återuppta laddningen

1. På laddningsappens skärm ser du knappen “Stoppa/återuppta”.
  2. Om du vill pausa laddningen trycker du på knappen “Stopp”.
  3. I pausläge lyser laddarens LED-indikator ljusblått (turkost).
  4. För att återuppta laddningen trycker du på knappen “Återuppta”.
  5. När funktionen återupptas kommer LED-indikatorn att pulsera blått.

Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt styra dina laddningssessioner med myWallbox.