Pulsar Plus-produktoversigt

Pulsar Plus

Produktoversigt

Wallbox Pulsar Plus er et praktisk, intelligent ladesystem til elbiler og plug-in-hybrider, som forbinder til administrationsplatformen myWallbox gennem wi-fi eller Bluetooth. Pulsar Plus leveres som standard med indbygget beskyttelse mod læk af jævnstrøm.
Pulsar Plus er kompakt og har den mest avancerede teknologi for at levere den bedste opladning. Pulsar Plus tilpasser sig nemt til enhver installation, i private garager eller delte parkeringsområder.

Videoer