Hur lägger du till din laddare till ditt myWallbox-konto med QR-koden?

QR-koden på din laddare gör det enklare att lägga till laddaren i ditt myWallbox account. Genom att du bara skannar QR-koden på laddarens vänstra sida avläses all relevant information (serienummer, UID, land och delstat eller region) automatiskt.

1. Öppna myWallbox-appen.
  2. Logga in på myWallbox-appen med dina inloggningsuppgifter eller registrera  dig som ny användare.
  3. För att lägga till den första laddaren på ditt konto klickar du på LÄGG TILL LADDARE. Om du redan har lagt till laddare på kontot klickar du på ”+”-symbolen.
  4. Skanna QR-koden på vänster sida av din laddare. Klicka på alternativet LÄGG TILL MANUELLT  vid problem med avläsning av QR-koden.
  5. Kontrollera att serienumret, UID, land och delstat eller region är korrekta och klicka på knappen BEKRÄFTA

Din laddare visas nu på ditt konto.

Kan vem som helst skanna laddarens QR-kod och lägga till den på sitt konto?
En laddare kan bara läggas till en gång, ingen annan kommer att kunna lägga till den.

Hur kan jag koppla bort min laddare?
Följ stegen i denna artikel för att avbryta kopplingen mellan laddaren och ditt konto.

Updated on 22/04/2022