Commander 2-produktoversigt

commander 2

Produktoversigt

Wallbox Commander 2 er et avanceret, intelligent ladesystem til elbiler og plug-in-hybrider, som er designet til halv-offentlige og erhvervsmæssige ladestationer. Det er et nyt og forbedret kvalitetsdesign med integreret beskyttelse mod læk af jævnstrøm. Det gør installationen nemmere og billigere.
Opladeren forbindes med platformen for lade-administration på myWallbox, der gør den smart og giver mulighed for flere adgange med en simpel PIN, RFID-kort eller Wallbox-mobilapp. Touchskærmen er brugervenlig, praktisk og nem at navigere på. Den kan tilpasses med individuelle præferencer og kan vise firmabeskeder og -logoer.

Videoer