Hoe voeg je je lader met de QR-code toe aan je myWallbox-account?

De QR-code op je lader helpt je je lader gemakkelijk te koppelen aan je myWallbox-account. Door de QR-code op de linkerzijde van de lader te scannen kun je eenvoudig alle relevante informatie voor dit proces (serienummer, UID, land en provincie of regio) inlezen.

1. Open de myWallbox-app.
  2. Log in in de myWallbox-app door je inloggegevens in te vullen, of  registreer  je als je nog geen account hebt.
  3. Als je voor het eerst een lader aan je account koppelt klik je op LADER TOEVOEGEN. Als je al eerder een lader aan je account hebt gekoppeld klik dan op het ‘+‘-pictogram.
  4. Scan de QR-code op de linkerzijde van je lader. Als er een probleem is met de QR-code klik dan op de optie HANDMATIG TOEVOEGEN .
  5. Controleer of het serienummer, het UID, het land en de provincie of regio correct zijn en klik dan op BEVESTIGEN

Je lader wordt dan in je account weergegeven.

Kan iedereen de QR-code van de lader scannen en deze aan zijn of haar account toevoegen?
Elke lader kan maar één keer worden toegevoegd, dus niemand anders kan het nog een keer doen.

Hoe kan ik mijn lader ontkoppelen?
Volg de stappen in dit artikel om je lader van je account te ontkoppelen.

Updated on 22/04/2022