Hoe het opladen pauzeren en hervatten met de myWallbox App?

Hoewel het opladen meestal automatisch begint wanneer je de stekker in het stopcontact steekt, zijn er momenten waarop je het heft in eigen handen wilt nemen en het opladen wilt pauzeren of hervatten. Gelukkig kun je dat doen met de myWallbox app. Volg deze eenvoudige stappen om te leren hoe:

Stap 1: Log in op de myWallbox App

1. Open de myWallbox app op je smartphone.
  2. Log in op je account als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 2: Selecteer uw lader

1. Selecteer in het hoofdscherm van de app de lader die je wilt beheren.

Stap 3: Opladen pauzeren of hervatten

1. Op het scherm van de app voor opladers zie je de knop “Stoppen/hervatten”.
  2. Om je oplaadsessie te pauzeren, tik je op de knop “Stop”.
  3. Als de lader gepauzeerd is, wordt de LED-indicator lichtblauw (turquoise).
  4. Om je oplaadsessie te hervatten, tik je op de knop “Hervatten”.
  5. Bij hervatting zal de LED-indicator blauw pulseren.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je je laadsessies moeiteloos beheren met de myWallbox app.

Updated on 09/01/2024