De stroom van je oplader (stroomsterkte) aanpassen met de myWallbox-app of portal

De laadstroom van een oplader kan worden aangepast in de myWallbox-app of de portal binnen de limieten van de oplader en de elektrische installatie.

Stel dat je oplader een hoogspanningscircuit deelt met andere apparaten. In dat geval wil je, wanneer je die andere apparaten gebruikt, mogelijk de stroomsterkte die beschikbaar is voor het laden van je voertuig verlagen om overbelasting van de schakeling te voorkomen.

Je kunt deze instelling aanpassen via de myWallbox app of de portal.

Je kunt het maximale vermogen van je oplader niet overschrijden. Als je installateur de fysieke stroomsterktekeuzeschakelaar op een lagere stroomsterkte heeft ingesteld, kun je die stroomsterkte-instelling niet overschrijden.

Met de myWallbox-app

1. Log in op de myWallbox-app.
  2. Selecteer je oplader.
  3. Wacht tot er een Bluetooth-verbinding tussen je app en je oplader tot stand is gebracht.
  4. Tik op het app-scherm van de oplader op het vermogeninstelwiel en stel het gewenste vermogen in door met de klok mee of tegen de klok in te scrollen.

Met de myWallbox-portal

1. Log in op de myWallbox-portal.
  2. Klik op Opladers en klik op de gewenste oplader.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik naast Maximale stroom op Bewerken.
  5. Voer de gewenste waarde voor de maximale stroom (in Ampère) in.
  6. Klik op Opslaan.

De maximale laadstroom van je oplader is bijgewerkt.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 31/01/2023