Velkommen til Wallbox Support

Gennemgå vores ofte stillede spørgsmål for at finde svar på de spørgsmål, der typisk opstår. 

Produktbemærkninger

illustration_releaseNotes
Pulsar Plus26-Apr-2022Commander 213-Apr-2022Copper SB12-May-2022Quasar06-May-2022
5.7.185.7.185.7.205.10.4

Wallbox stæber altid efter at levere den bedste opladningsoplevelse til alle sine kunder. Derfor forbedrer vi løbende vores produkters funktioner. Herunder finder du et arkiv med alle offentliggjorte udgivelsesnotater med en forklaringer på alle udførte opdateringer.

Har du brug for mere hjælp?