Sådan forbinder du din oplader til Wi-Fi med myWallbox-appen

Med en Wi-Fi-forbindelse kan din oplader oprette forbindelse til Wallbox Cloud, hvilket muliggør kommunikation i realtid mellem appen, opladeren og fjernbetjeningen.

Før du begynder, skal du sørge for, at der er en fungerende Wi-Fi-forbindelse inden for din opladers rækkevidde, og at der ikke er nogen betydelige forhindringer mellem den og routeren.

Du kan bruge din smartphone som Wi-Fi-hotspot, hvis der ikke er nogen internetforbindelse i nærheden af dig.

Sådan forbinder du din oplader til Wi-Fi

For at sikre, at nedenstående trin kan udføres korrekt skal du sørge for, at din oplader og myWallbox-appen har den nyeste tilgængelige softwareversion (se appversion i Play Store eller App Store og softwareversion i Release Notes).

Fast Roaming skal være deaktiveret i router-indstillingerne, da denne funktion er inkompatibel med Wallbox-opladere.

Opladeren skal være forbundet til din app via Bluetooth for at konfigurere en Wi-Fi-forbindelse. Følg disse instruktioner for at forbinde din app og din oplader via Bluetooth:

1. Log på myWallbox-appen.
  2. Vælg oplader i listen.
  3. Vent, indtil der er blevet oprettet Bluetooth-forbindelse mellem appen og din oplader.
  4. Tryk på tandhjulsikonet Indstillinger.
  5. Gå til FORBINDELSER.
  6. Vælg WI-FI.
  7. Aktiver Wi-Fi-funktionen for at se en liste over tilgængelige netværk.
  8. Tryk på dit Wi-Fi-navn for at oprette forbindelse til det. Indtast Wi-Fi-adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
  9. Når der er oprettet forbindelse, vil der blive vist et netværksikon ved siden af navnet på din oplader.

Når den er tilsluttet, kan du trykke på “i”-ikonet, hvis du vil have flere oplysninger om netværket.

Fejlfinding

Kan du stadig ikke tilslutte din oplader til Wi-Fi? Læs vores afsnit med fejlfindingsvejledning specielt til Wi-Fi for at løse dette problem.

Updated on 31/01/2023