Pulsar Pro – Produktoversigt

pulsarpro_visual

Pulsar Pro

Produktoversigt

Pulsar Pro er bygget både til virksomheder og elbilister og er den ny delte ladeløsning, som er designet til at passe perfekt til lejlighedsbygninger, arbejdspladser og flåder. Det er en pålidelig, tilgængelig oplader for brugerne og en løsning, som er nem at administrere samt omkostningseffektiv for ladestationsoperatører og installatører.

Pulsar Pro har følgende ekstra funktioner:

• Forudkonfigureret 4G-dataplan
  • Indbygget elmåler med en målenøjagtighed på over 98% (fejlmargen <2%)
  • Kompatibel med RFID, NFC, myWallbox-app og -portal
  • Dynamic Power Sharing op til 100 opladere

Du kan begynde at oplade din elbil med det samme, når din oplader er blevet installeret. Men for at kunne anvende din opladers smarte funktioner og udnytte opladerens fulde potentiale, skal du parre den med myWallbox-appen. Følg nedenstående trin for at parre din oplader med vores app og konfigurere den:

1. Download og installer myWallbox-appen på din smartphone.
  2. Opret en myWallbox-konto.
  3. Tilføj din oplader til din myWallbox-konto.
  4. Tilslut din oplader via Bluetooth eller Wi-Fi (hvis du ikke har 4G-tilslutning),
  5. Indstil din opladers strømstyrke.

Når du har konfigureret opladeren, kan du bruge alle dens funktioner: Oprettelse af ladetimere, start/pausering af en igangværende opladning, administration af din opladers autolås og adgang til data for opladningen.

• Wallbox garanterer dette produkt mod mangler i materialer og forarbejdning i 3 år fra købsdatoen.
  • I denne periode, efter eget skøn, vil Wallbox enten reparere eller erstatte ethvert defekt produkt uden at ejeren skal betale.
  • Erstatningsprodukter eller reparerede dele er kun garanteret i den ikke udløbne del af den originale garanti eller i seks måneder alt efter, hvad der er længst.
  • Enhver mangel, som er opstået i forbindelse med et uheld, misbrug, ukorrekt vedligeholdelse eller normal slitage er ikke dækket af den begrænsede garanti.
  • Udskiftning eller integrering af enhver form for del eller komponent af kunden vil blive betragtet som ukorrekt brug.
  • Undtagen i det omfang det er tilladt ved gældende lov, udelukker, begrænser eller modificerer vilkårene ikke denne begrænsede garanti, og er en udvidelse af de obligatoriske lovpligtige rettigheder gældende for salget af produktet til dig. Hvis du mener, at dit produkt er mangelfuldt, skal du kontakte Wallbox for vejledning om, hvor du skal sende eller transportere det til reparation.

Softwareopdatering

I løbet af opladerens garantiperiode vil Wallbox forsyne enheden med softwareopdateringer.​ Softwareopdateringerne inkluderer sikkerhed og større rettelser for at sikre en smidig opladningsoplevelse for kunderne.

Hvis du vil slette personlige oplysninger fra din oplader, skal du nulstille den til fabriksindstillingerne. Detaljerede instruktioner findes her.