Velkommen til Wallbox Support

Gennemgå vores ofte stillede spørgsmål for at finde svar på de spørgsmål, der typisk opstår. 

Sådan administrerer du opladerens autolås

Autolåsefunktionen låser automatisk din oplader efter et defineret tidsrum eller ved afslutningen af en opladning for at beskytte den mod uautoriseret brug.

For at bruge en oplader med autolås aktiveret skal brugeren verificere sig selv.

Autolåsefunktionen er som standard aktiveret.

Sådan aktiverer/deaktiverer du autolåsefunktionen fra myWallbox-appen

For at fjernadministrere autolåsestatus for din opladerskal den være tilsluttet til internettet.

  1. Sørg for, at din Wallbox-lader og myWallbox-app er opdateret til seneste version (du kan tjekke versionen i din Play Store eller App Store).
  2. Log ind på myWallbox-appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig, hvis du endnu ikke har en konto.
  3. Vælg din oplader. Vent, indtil der er oprettet Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.
  4. Tryk på ikonet for indstillinger..
  5. Indtast “Avancerede indstillinger“.
  6. Tilstanden “Privat opladning” er aktiveret som standard. Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere denne tilstand.
  7. Du kan derudover indstille en timer for låsning af opladeren efter et bestemt tidsrum.
  8. Vælg Gem.

Hvis du skal låse/oplåse din oplader hurtigt, kan du også følge denne hurtigere sti:

  1. Sørg for, at din Wallbox-lader og myWallbox-app er opdateret til seneste version (du kan tjekke versionen i din Play Store eller App Store).
  2. Log ind på myWallbox-appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig, hvis du endnu ikke har en konto.
  3. Vælg din oplader. Vent, indtil der er oprettet Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.
  4. Tryk på Lås-ikonet for at låse og oplåse opladeren.

Sådan aktiverer/deaktiverer du autolåsefunktionen fra portalen

Autolåsefunktionen kan kun aktiveres eller deaktiveres via portalen, hvis din oplader er forbundet tilinternettet.

  1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Klik på Opladere i venstre menu.
  3. Vælg den relevante oplader.
  4. Gå til fanen Indstillinger.
  5. Aktiver “Begrænset eller betalt adgang“, hvis du ønsker at låse din oplader, eller “Åben adgang“, hvis du ønsker at lade den være ulåst.
  6. Hvis du beslutter dig for at låse den, kan du indstille en timer for låsning af opladeren efter et bestemt tidsrum.
  7. Ændringerne gemmes automatisk.
Updated on 15/11/2022

Was this article helpful?

Related Articles