Sådan viser du dine ladestatistikker i myWallbox-appen

Du kan vise alle dine ladestatistikker direkte i myWallbox-appen. Statistikker er nyttige til bedre at forstå dit energiforbrug, dine omkostninger og din ladehistorik. Du kan filtrere dine statistikker efter datoer og endda visualisere dem som en graf.

Hvis du skal eksportere disse statistikker, kan du gøre det i portalen, hvis du har et aktivt abonnement på Wallbox-erhverv. Du kan lære mere om denne funktion i den dedikerede artikel.

Sådan får du adgang til ladestatistik i appen

1. Log ind i myWallbox-appen.
  2. Vælg din lader fra listen.
  3. Tryk på Statistik på laderens hovedskærm.
  4. Du kan visualisere alle dine ladestatistikker herfra.

Hvis du ikke har en MID-måler installeret sammen med din lader, får du ikke statistik over energi og omkostninger.

Fejlfinding

Vises dine ladestatistikker ikke? Typisk kan dette problem løses ved at følge vores fejlfindingstrin.

Updated on 13/04/2022