Sådan tilføjer du din oplader til din konto ved at scanne dens QR-kode med myWallbox-appen

Du kan hurtigt og nemt tilføje en oplader til din konto ved at scanne QR-koden på den venstre side.
Når den er scannet, vil alle de felter, der kræves for at tilføje din oplader i appen, blive udfyldt automatisk (serienummer, bruger-ID (UID), land og stat/region), i stedet for, at du skal udfylde dem manuelt.

1. Åbn myWallbox-appen.
  2. Log på appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller registrer dig, hvis du endnu ikke har en konto.
  3. Hvis det er første gang, du tilføjer en lader til din konto, skal du klikke på Tilføj lader.
  4. Scan opladerens QR-kode. Hvis der er et problem med QR-koden eller din smartphones kamera, kan du udfylde felterne manuelt ved at klikke på knappen Tilføj manuelt.
  5. Kontrollér, at serienummer, bruger-ID (UID), land og stat/region alle er korrekte, og klik på BEKRÆFT

Opladeren er blevet tilføjet til kontoen, og vises på listen over opladere

Ofte stillede spørgsmål

Kan hvem som helst scanne den samme opladers QR-kode og føje den til deres konto?
En oplader kan kun tilføjes én gang. Så ingen andre vil kunne tilføje den til deres konto.
Kan jeg fjerne tilknytningen til en oplader, når den er føjet til min konto?
Ja, bestemt! Følg trinene i denne artikel for at fjerne linket mellem din lader og din konto.
Updated on 15/02/2023