Pulsar-produktoversigt

Pulsar

Produktoversigt

Wallbox Pulsar er et praktisk og intelligent ladesystem til elbiler og plug-in-hybrider. Pulsar har det mest kompakte design på markedet og den mest avancerede teknologi for at levere den bedste opladning for bilen. Den tilpasser sig enhver installation, både private garager og parkeringspladser lokalt eller hos virksomheder.

Du kan begynde at oplade din elbil med det samme, når din oplader er blevet installeret. Men for at kunne nyde godt af fordelen ved din opladers smarte funktioner og udnytte opladerens fulde potentiale, er det nødvendigt, at du parrer den med myWallbox-appen. Følg nedenstående trin for at parre din oplader med vores app og konfigurere den:

1. Download og installer myWallbox-appen på din smartphone.
  2. Opret en myWallbox-konto.
  3. Tilføj din oplader til din myWallbox-konto.
  4. Opret forbindelse til din oplader via Bluetooth.
  5. Indstil din opladers strømstyrke.

Når du har konfigureret opladeren, kan du bruge alle dens funktionerOprettelse af ladetimerestart/pausering af en igangværende opladningadministration af din opladers autolås og adgang til data for opladningen.

• – Wallbox garanterer dette produkt mod mangler i materialer og forarbejdning for en periode på 3 år fra købsdatoen.
  • – I denne periode vil Wallbox, efter eget skøn, enten reparere eller erstatte ethvert mangelfuldt produkt omkostningsfrit for ejeren.
  • – Erstatningsprodukter eller reparerede dele garanteres inden for den ikke-udløbne del af den originale garanti eller i 6 måneder, alt efter hvad der er længst.
  • – Enhver mangel, som er opstået i forbindelse med et uheld, misbrug, ukorrekt vedligeholdelse eller normal slitage er ikke dækket af den begrænsede garanti.
  • – Udskiftning eller integrering af enhver form for del eller komponent af kunden vil blive betragtet som ukorrekt brug.
  • – Undtagen i det omfang det er tilladt ved gældende lov, udelukker, begrænser eller modificerer vilkårene ikke denne begrænsede garanti, og udgør en udvidelse af de obligatoriske lovpligtige rettigheder, der gælder for salget af produktet til dig. Hvis du mener, at dit produkt er mangelfuldt, skal du kontakte Wallbox for vejledning om, hvor du skal sende eller transportere det til reparation.

Videoer