Tilbehør

Eiffel Basic

Tilbehørsoversigt

Wallbox præsenterer Eiffel Basic, dens mest konkurrencedygtige ladefod til elbiler til enkelt- eller dobbeltmontering.

Eiffel Basic giver parkeringspladser mulighed for at installere fritstående ladestationer. Kombineret med dets regnslag giver denne fod holdbare og effektive installationer i både udendørs og indendørs rum.

Foden fungerer som støtte til installation af:

• Pulsar/Pulsar Plus/Pulsar Plus NA
  • Copper SB
  • Commander 2

Eiffel-fod

Tilbehørsoversigt

Wallbox’ nye fod til opladere af elbiler til enkelt- eller dobbelt-montering.

Eiffel er en elegant løsning til fritstående ladestationer på enhver parkeringsplads. Foden giver mulighed for unik og fleksibel montering, så du nemt kan installere dine opladere.

Foden fungerer som støtte til installation af:

• Pulsar/Pulsar Plus
  • Copper SB
  • Commander 2

Onyx-fod

Tilbehørsoversigt

Onyx-foden giver dig mulighed for enkelt eller dobbelt montering af din Wallbox.

Onyx-foden kombinerer teknologi og kunst. Kombinationen af stål og kraftigt glas giver dig mulighed for at få tidens mest avancerede ladeløsninger. Med dens forskellige kombinationer giver foden mulighed for unikke og fleksible løsninger, der gør den nem at installere.

Foden fungerer som støtte til installation af:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2

MID-måler

MID

Tilbehørsoversigt

MID-godkendte elmålere er certificeret til at måle den mængde strøm, der bruges til at oplade. Dette giver dig mulighed for at prissætte dine tjenester mere nøjagtigt baseret på den faktiske energi, der bruges på hver opladning.