Sådan opretter og administrerer du planlagte opladninger med myWallbox-appen?

Du kan til enhver tid oprette, slette og administrere planlagte opladninger for din Wallbox-oplader med myWallbox-appen. Du kan udføre disse handlinger via Bluetooth, mens du befinder dig i nærheden af din oplader, eller på længere afstand via Wi-Fi, hvis din oplader har denne funktion.

Husk, at hvis din oplader er låst, når du tilslutter din elbil, vil den planlagte opladning ikke kunne starte.

1. Sådan opretter du en planlagt opladning

1. For at nedenstående kan udføres korrekt skal du sørge for, at din oplader og appen kører den nyeste tilgængelige softwareversion (se appversion i Play Store eller App Store og softwareversion i Release Notes).
  2. Log på myWallbox-appen.
  3. Vælg oplader i listen.
  4. Sørg for at være inden for din opladers Bluetooth-rækkevidde, og vent, indtil der er oprettet Bluetooth-forbindelse mellem appen og opladeren.
  5. (Fjernbetjent) Din oplader skal have forbindelse til internettet, hvis du skal oprette din timer, mens du ikke er i nærheden af den.
  6. Tryk på +Tilføj timer.
  7. Definer start-/sluttidspunkterne og dagen(e) for, hvornår den planlagte opladning skal foregå. Tryk på Tilføj timer for at bekræfte.
    1. Din timer er klar og vil nu blive vist på din opladers skærm under “Kommende timer”. Du vil modtage en besked på din smartphone 10 min., før den planlagte timer starter.

Hvis du forbinder din bil, og der er en planlagt opladning, vil din opladers LED blinke turkist og påbegynde opladning.

2. Sådan sletter du en planlagt opladning

1. Vælg din oplader på listen, når der er forbindelse til myWallbox-appen.
  2. Vent, indtil der er oprettet Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.
  3. Tryk på “Kommende timer”.
  4. Vælg den planlagte opladning, som du ønsker at slette.
  5. Tryk på “SLET” nederst i skærmbilledet, og bekræft dit valg i det bekræftelsesfelt, der bliver vist.
  6. Din planlagte opladning er nu slettet.

3. Sådan ændrer du en planlagt opladning

1. Vælg din oplader på listen, når der er forbindelse til myWallbox-appen.
  2. Vent, indtil der er oprettet Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.
  3. Tryk på “Kommende timer”.
  4. Vælg den planlagte opladning, som du ønsker at ændre.
  5. Du kan administrere dato/klokkeslæt for din planlagte opladning direkte.
  6. Tryk på “GEM” for at gemme ændringerne.

Ofte stillede spørgsmål

Vil min planlagte opladning starte, selvom jeg tilslutter min elbil?
Ja, den planlagte opladning starter automatisk, så længe du tilslutter din elbil i tidsrummet for en programmeret opladning uanset starttidspunktet for den planlagte opladning.
Kan jeg have flere opladninger planlagt af andre brugere og mig selv?
Ja, hvis du deler sin oplader med andre, vil du kunne se og planlægge opladninger for opladeren.
Starter en planlagt opladning, hvis min oplader er låst?
Nej, din oplader skal være låst op for, at en planlagt opladning kan starte. Sørg for at låse din oplader op først!

Fejlfinding

Har du en opladning planlagt i din app, men den vil ikke starte? Netop dette problem kan typisk løses ved at følge voresfejlfindingstrin.

Updated on 20/10/2022