Velkommen til Wallbox Support

Gennemgå vores ofte stillede spørgsmål for at finde svar på de spørgsmål, der typisk opstår.

Hvordan tilføjer, ændrer og sletter man opladningsplaner med myWallbox?

Det har aldrig været nemmere at administrere Wallbox-opladerens planlagte opladningssessioner. Med myWallbox kan du nemt oprette, slette og ændre opladningsskemaer. Uanset om du er tæt på din oplader eller langt væk, vil denne guide vise dig, hvordan du får fuld kontrol over dine planlagte opladningssessioner.

1. Tilføj en tidsplan

Det er nemt at tilføje en planlagt opladningssession med myWallbox. Her er hvordan:

Trin 1: Forbind din app til din oplader

  1. Før du begynder, skal du sikre dig, at din Wallbox-oplader og myWallbox-app kører de nyeste versioner.
  1. Åbn myWallbox-appen, og log ind med dine legitimationsoplysninger. Du kan nemt registrere dig i appen hvis du ikke har en konto endnu.
  1. Vælg din oplader, og sørg for, at din smartphone forbliver inden for Bluetooth-rækkevidde under hele konfigurationsprocessen. Hvis din oplader ikke er knyttet til din myWallbox-konto, skal du følge disse instruktioner .
  2. Hvis det er første gang, du forbinder din oplader med myWallbox-appen, skal du oprette en Bluetooth-forbindelse . Hvis du allerede har gjort det, skal du vente, indtil Bluetooth- eller Cloud-forbindelsen er etableret.

Fjernbetjening: Hvis du har brug for at oprette din tidsplan, mens du er væk fra din oplader, skal den være forbundet til internettet. Følg disse instruktioner for at forbinde din oplader til Wi-Fi.

Trin 2: Tilføj din tidsplan

  1. Tryk på “Tilføj skemaer”.
  2. Angiv start- og sluttidspunkt, og indstil dagene for den planlagte opladningssession. Når du er færdig, skal du trykke på “Add schedule” for at bekræfte.

Husk, at hvis din oplader er låst, når du tilslutter din elbil, vil den planlagte opladningssession ikke kunne starte.

Din tidsplan er nu på plads og vil blive vist på din opladers kontrolskærm. Du vil også modtage en notifikation på din smartphone 10 minutter før den planlagte opladning begynder, hvis din oplader er låst, eller din elbil ikke er tilsluttet, så du ikke glemmer det!

2. Slet en tidsplan

  1. Naviger til Tidsplaner: Tryk på dine planlagte opladningssessioner.
  2. Vælg skemaet: Vælg den planlagte opladning, du vil slette.
  3. Bekræft sletning: Tryk på “Slet” i bunden af skærmen.

Din tidsplan er nu slettet.

3. Ændre en tidsplan

  1. Naviger til Tidsplaner: Tryk på dine planlagte opladningssessioner.
  2. Vælg tidsplan: Vælg den planlagte afgift, du ønsker at ændre.
  3. Foretag ændringer: Du kan direkte administrere dato og klokkeslæt for din planlagte opladning.
  4. Gem ændringerne: Når du har ændret, skal du trykke på “Gem” for at bekræfte ændringerne.

Din tidsplan er nu opdateret.

Ofte stillede spørgsmål

Vil min planlagte opladning starte, selvom jeg tilslutter min elbil senere?
Ja, den planlagte opladning starter, så længe du tilslutter din elbil inden for tidsrummet for den programmerede tidsplan, uanset starttidspunktet for den planlagte opladning.
Kan jeg have flere opladninger planlagt af andre brugere og mig selv?
Helt sikkert. Hvis du deler din oplader med andre, kan alle se og planlægge opladninger for opladeren.
Vil en planlagt opladning starte, hvis min oplader er låst?
Nej, en planlagt opladning kræver, at opladeren er låst op på det tidspunkt, hvor du tilslutter din elbil. Sørg for at låse din oplader op på forhånd.

Fejlfinding

Har du problemer med en planlagt opladning, der ikke vil starte? De fleste problemer kan løses ved at følge vores fejlfindingstrin .

Updated on 09/01/2024

Was this article helpful?

Related Articles