Sådan opretter du en myWallbox-konto og logger på fra appen

Du skal oprette en konto for at begynde at bruge myWallbox-appen eller -portalen. Hvis du allerede har oprettet en konto ved hjælp af myWallbox-portalen, skal du bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode, når du skal ind på portalen. Ellers skal du følge nedenstående trin for at oprette en ny konto:

Oprettelse af en konto ved hjælp af sociale metoder (Google- eller Apple-konto)

1. Åbn appen, og vælg “Fortsæt med Apple” eller “Fortsæt med Google”.
  2. I pop op-loginvinduet skal du indtaste dine kontooplysninger for at logge på din konto.
  3. Læs og accepter vilkårene i datafortrolighedspolitikken.

Din konto er nu oprettet!

Oprettelse af konto ved hjælp af en e-mailadresse

1. Åbn appen, og vælg “Start her“.
  2. Udfyld dine oplysninger og vælg en adgangskode. Klik på “Fortsæt”.
  3. Vælg dit land.
  4. Læs og accepter databeskyttelsesbestemmelserne og vilkårene. Klik på “Opret konto”.
  5. Du vil modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din e-mailadresse. Hvis du ikke har e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam-mappen.
  6. Klik på knappen Bekræft i den e-mail, du modtog, for at begynde at bruge din konto.

Din konto er nu oprettet!