Hvordan stoppe og gjenoppta ladingen med mywallbox-appen?

Selv om ladingen vanligvis starter automatisk når du kobler til EV-kontakten, kan det hende du ønsker å ta kontroll og pause eller gjenoppta ladeøkten. Heldigvis lar myWallbox appen deg gjøre nettopp det. Følg disse enkle trinnene for å lære hvordan:

Trinn 1: Logg på myWallbox -appen

1. Åpne myWallbox appen på smarttelefonen.
  2. Logg på kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.

Trinn 2: Velg din lader

1. Fra appens hovedskjerm, velg laderen du vil administrere.

Trinn 3: Pause eller gjenoppta lading

1. På skjermen for laderappen vil du legge merke til “Stopp/Fortsett”-knappen.
  2. For å sette ladeøkten på pause, trykk på “Stopp”-knappen.
  3. Når den er satt på pause, vil laderens LED-indikator bli lyseblå (turkis).
  4. For å gjenoppta ladeøkten, trykk på “Fortsett”-knappen.
  5. Når den gjenopptas, vil LED-indikatoren pulsere i blått.

Ved å følge disse enkle trinnene kan du enkelt kontrollere ladeøktene dine ved å bruke myWallbox appen.