Hvordan justere laderens strømstyrke (ampere) med myWallbox-appen eller portalen?

En laders ladestrøm kan justeres i myWallbox-appen eller portalen innenfor laderens og den elektriske installasjonens grenser.

Tenk deg at laderen din deler en høyspentkrets med andre apparater. I så tilfelle kan du ville midlertidig redusere den tilgjengelige strømstyrken for å lade kjøretøyet ditt samtidig som du bruker andre apparater for påse at du ikke overbelaster kretsen.

Du kan justere denne innstillingen via myWallbox-appen eller portalen.

Merk at du ikke kan overskride laderens maksimale effekt. Hvis installatøren din stilte den fysiske strømvalgsbryteren til en lavere strømstyrke, kan du ikke overskride den strømstyrken.

Med myWallbox-appen

1. Logg inn på myWallbox-appen.
  2. Velg laderen din.
  3. Vent inntil appen og laderen etablerer en Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkopling.
  4. På app-skjermen for laderen, trykk på strømjusteringshjulet og bla med eller mot klokken for å justere til din foretrukne strøminnstilling.

Med myWallbox-Portalen

1. Logg inn på myWallbox-Portalen.
  2. Klikk på Ladere og klikk på den ønskede laderen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Ved siden av Maksimal strøm, klikk Rediger.
  5. Angi ønsket maksimal strømverdi (i ampere).
  6. Klikk på Lagre.

Din laders maksimale ladestrøm er oppdatert.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 31/01/2023